Svaštara

HOROSKOP – ŠTA NAM DONOSI PUN MJESEC U VODOLIJI 22. AVGUSTA: Čeka nas trenutak isitne i oslobađanja od loših ljudi!

Tokom avgusta se događa drugi pun Mjesec u Vodoliji i to 22. avgusta 2021. Horoskop otkriva da ovaj pun Mjesec donosi trenutak istine za sve ljude i oslobađanje od svih onih stvari koje nisu funkcionisale prethodnih godinu dana.

Pun mjesec - Atma.hr

Horoskop otkriva da od 22. avgusta 2021. godine imamo drugi pun mjesec u Vodoliji u ovoj godini. Prvi Mjesec u Vodoliji je bio prošlog mjeseca i može se posmatrati kao ulazna tačka u ovu energiju, a ovaj drugi Mjesec u Vodoliji u avgustu se može smatrati izlaznom tačkom za ovu energiju. Oba ova puna Mjeseca rade u tandemu jedno s drugim, pa ako se nešto desilo pod punim Mjesecom 23. jula što se na neki način činilo nepotpunim, možda ćemo otkriti da ovaj avgustovski pun mjesec baca malo svijetlosti ili nam omogućava da nešto oslobodimo jednom zauvijek.

Pun Mjesec osvjetljava noćno nebo, osvjetljavajući sve što je mračno. On može biti simbol za osvjetljavanje sve veće i veće istine koja nam omogućava da pronađemo rješenje i oslobodimo se svega što nam više nije potrebno. Padajući u znak Vodolije, postoji mogućnost da ovaj Pun Mjesec pojača promjene, aktivira našu želju za većom slobodom ili osvijetli sve ono što treba da se promijeni u našim životima.

Energija Vodolije donosi snagu da radite stvari drugačije i da se udaljite od svoje zone udobnosti, kako biste eksperimentisali sa nečim novim. Podstiče inovacije, rast i sagledavanje stvari iz nove perspektive. Pošto Sunce takođe završava svoje putovanje u znaku Lava u vrijeme ovog Punog Mjeseca, postoji dodatni podsticaj kreativne i hrabre energije koja nam se nudi, a koja se može koristiti za pomoć bilo kojoj novoj viziji.

Dok Pun Mjesec obično predstavlja tačke završetka, ovaj pun Mjesec u Vodoliji nudi kreativnu energiju, koja će pomoći da se bilo koji završetak pretvori u nove potencijale. Vodolija takođe vlada tehnološkim napretkom i politikama koje se sprovode radi zaštite cjeline, a ne samo pojedinca. Energija Vodolije čini da sve stvari sagledavamo iz nove perspektive, zadržimo otvoren um i pronađemo načine da se klonimo crno-bijelog razmišljanja. Znajte da, ako morate da donesete odluku, na vašoj strani postoji energija koja donosi jasnoću, omogućavajući vam da donesete jasnu odluku.

Vjerujte svojim instinktima i pokušajte da ne preispitujete svoje odluke. Energije ovog Punog Mjeseca su snažne i hrabre, pa se povežite sa tim mestom i krenite naprijed u bilo kom smeru koji vam odgovara. Sa ovim punim Mjesecom teče prelijepa frekvencija koja nas podsjeća da, bez obzira na to gdje smo danas, moć i ljubav koje smo gajili u prošlosti i dalje postoje. Iako možda gledamo na potpuno drugačiji život, energija naših prošlih trijumfa i dalje ostaje, a tu snagu i tu ljubav svoje prošlosti možemo iskoristiti i primjeniti na ovo novo poglavlje koje nas čeka, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh