Svaštara

Ljubavna astro analiza za Septembar – Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Par - Pixabay

Ovan: Ako budete dovoljno vjerovali svom partneru moći ćete postići potpuno zadovoljstvo u vezi. U ovom mjesecu će naklonost prema partneru porasti te ćete provoditi jako lijepo i kvalitetno vrijeme zajedno. Oni koji su u braku će tražiti način da zadive i razvesele svog partnera i učine ga srećnim.

Vaš supružnik će vam pružiti veliku podršku i uživaće u pažnji koju mu budete posvećivali. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati uspjeha kod suprotnog pola u drugoj polovini mjeseca, pa postoji velika šansa da tada pronađu ljubav svog života.

Postoji mogućnost da neki pripadnici znaka Ovna na putovanju upoznaju jako zanimljivu osobu.

Bik: Početak mjeseca će biti jako povoljan za sobe rođene u znaku Bika kada je ljubav u pitanju. Težićete lijepim i skladnim odnosima sa svojim partnerom, ali moraćete prihvatiti razlike u mišljenjima i načinu razmišljanja vas i vašeg partnera.

Moraćete jasno iznijeti svoje stavove ako želite da budu prihvaćeni. Ovo bi mogao biti mjesec prepun romantike, uzbuđenja i strasti, naročito u drugoj polovini mjeseca. Mnogi pripadnici ovog znaka koji su u braku će željeti učiniti svoj brak inovativnijim i uzbudljivijim.

Posebno povoljan period će biti za slobodne Bikove. U prvoj polovini mjeseca bi mogli upoznati jednu jako zanimljivu osobu, a samo na njima će biti da li će započeti vezu ili ne.

Blizanci: Septembar bi mogao biti jako povoljan mjesec za sklapanje ljubavne veze, ali se morate suočiti sa izazovima koji se događaju u vašem životu.

Do kraja mjeseca sve bi se moglo riješiti i moći ćete uspostaviti mir i harmoniju. Porodični problemi koje budete imali ne bi trebali uticati na vaš odnos sa partnerom. Trudite se da održavate skladan odnos i izbjegavajte svaku vrstu sukoba.

Oni koji su u braku bi se mogli suočiti sa nekim promjenama što bi vaš brak moglo učiniti jačim. Slobodni blizanci možda neće uspjeti pronaći ljubav u ovom mjesecu, ali će se jako dobro zabaviti. Pokušajte da se fokusirate na neke druge stvari u svom životu, prenosi Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh