Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za Septembar – Šta bi mogli očekivati Ovan, Bik i Blizanci

Šta bi mogli očekivati Ovan, Bik i Blizanci

Horoskop - Blogspot

Ovan: Značajan dio svog vremena ćete posvetiti jednom veoma važnom projektu koji ste nedavno započeli. Ne obraćajte pažnju na ljude koji bacaju sumnje na vaš projekat i pokušavaju da ga osujete. Mogli biste steći jedno jako zanimljivo poznanstvo koje bi vam moglo biti od velike koristi u budućnosti.

Takođe, na poslu biste mogli početi sarađivati sa jednom novom osobom sa kojom nećete imati mnogo tema za razgovor, ali ćete se jako dobro razumjeti kada je posao u pitanju. Usklađenost i kreativnost vodiće vas na svakom koraku! Sve poteškoće možete prevladati bez problema, sve dok se budete trudili zadržati hladan i trezven um u stresnim situacijama.

Srećni datumi u septembru bi mogli biti 7, 10, 16, 22, 27. Bik: Vaš život bi tokom cijelog septembra moga o biti povezan sa snovima i fantazijama i biće vam jako teško da se prizemljite i vratite u realnost. Sa jedne strane, to je dobro jer možete učinkovito pobjeći od buke i vreve svakodnevnog života i bolje upoznati sebe.

Jako je važno da u ovom mjesecu vjerujete svojoj intuiciji i vjerujete svom unutrašnjem glasu. Počećete previše da razmišljate o prošlosti i analiziraćete korak po korak sve svoje uspjehe i neuspijehe. Morate shvatiti da svoju prošlost ne možete promijeniti i da svako od nas pravi greške.

Ono što je jako važno jeste da iz njih naučimo lekciju. Pokušajte nekome da se otvorite i ispričate kako se osjećate, biće vam lakše. Srećni dani u septembru su 1, 2, 3, 13, 16. Blizanci: Blizanci bi trebali posvetiti više pažnje svojim finansijama i kontrolisati svoje troškove.

Sve ono što budete započeli u septembru će vam ići od ruke, a sve svoje obaveze koje budete imali ćete ispunjavati na vrijeme. Mogli biste steći jedno jako zanimljivo poznanstvo u ovom mjesecu. Sa tom osobom ćete odmah pronaći zajedničku riječ i zajedno ćete težiti ličnom razvoju. Vodićete mnogo zanimljivih razgovora,piše Infpult

Imat ćete priliku puno dobiti, a to je uglavnom zbog njegovog prijateljskog, optimističnog odnosa prema svijetu. Jedna osoba koja vam je jako bliska bi vam mogla dati neke jako važne informacije koje bi vam mogle biti od velike koristi i koje će vas ohrabriti da nastavite u smijeru u kom ste krenuli. Srećni dani u septembru 3, 7, 14, 16, 20.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh