Svaštara

Sofija priznala mužu da ga je OSAM puta varala jer se osjećala NESIGURNO: Njegova odluka zapanjila je sve

Kada je prelomila i krenula nepoznatim putem sa drugim muškarcima, ovo je najmanje očekivala.

Sofija Krajner - TikTok

TikTokerka Sofija Krajner (31) iz Adelejda u Australiji otkrila je na ovoj aplikaciji da je na neobičan način prvi put stekla sigurnost u životu.

Naglašavajući da je prije braka sa suprugom Denisom bila veoma povučena i stidljiva osoba, Sofija je dodala da se i u braku s njim ništa nije promijenilo. Dok nije riješila prvi put da ga prevari.

– Nabacivao mi se dosta dugo simpatični kolega s posla i na kraju sam poklekla. Što je još luđe, nisam se pokajala iako nisam mogla da predvidim kako će Denis da reaguje. Osjećala sam se odlično – poželjno i puna samokontrole u odlučivanju. Odustala sam od toga da mužu kažem bilo šta, jer poslije godinu dana braka, naš se*sualni život već je bio zamro. Zato sam poslije ovog kolege dopustila sebi još nekoliko ‘izleta u nepoznato’. Tačnije osam – ispričala je Sofija na TikToku.

Tek poslije osme prevare za manje od šest mjeseci, Denis je primijetio da mu je supruga nasmijanija, srećnija i da voli sebe više nego ikada prije.

– Zaista mu je dugo trebalo da vidi da se nešto dešava. Uvijek sam željela da mu priznam da ga varam, ali on se prosto nije ni interesovao za mene. Bilo mu je bitnije da izlazi sa prijateljima, da igraju karte i idu na druženja čamcem. Nastavio je sa svojim starim životom i u braku. Jedina razlika u odnosu na njegovo ponašanje prije braka i sada bilo je to što sada ima burmu. Bio je i ostao nezreo. Na kraju sam mu priznala da sam ga osam puta prevarila za manje od šest mjeseci braka – rekla je Sofija.

Denisova reakcija bila je za nju veoma razočaravajuća.

– Nije je ni bilo. Skoro i da nije trepnuo. Počela sam u tim trenucima da se pitam da mi suprug nije postao na tim druženjima sa prijateljima – homose*sualac. Zaista nije imao normalnu reakciju. Poslije svega, još mi je rekao: ‘Nadam se da si sad sretnija kad si to uradila’. Predložila sam mu da se razvedemo, pošto niti imamo djecu, niti neki ozbiljan brak. Prošle su već dvije sedmice, i dalje nisam od njega dobila odgovor. Kako i da dobijem kada je sinoć igrao karte do zore, a danas je na gliseru – zapitala se Sofija.

Pratioci su je u komentarima ohrabrili da nastavi sa otvaranjem prema životu, ali da što prije pronađe neki svoj ritam i skrasi se po pitanju muškaraca.

“Lijepo je što si ih toliko izmijenjala, ali ako nastaviš tako pretvorit ćeš se u Samantu iz ‘Se*sa i grada’”, “Prikoči malo, dobila si šta si htjela”, “Možeš da se zapitaš da li TI želiš uopšte brak. Jer, djeluje m da se ni ti prije nisi iživjela, pa sad nadoknađuješ propušteno”, bili su neki od komentara, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh