Svaštara

Mudri savjeti oca kćerki: Ako muškarac nema strpljenja sa životinjama neće imati ni sa djecom

Jedan otac je poslao jasnu poruku svojoj kćerki i dao joj savjete kako da odabere sebi pravog muža.

Otac i kćerka - Screenshot

Njegovi savjeti su lekcije za sve žene, ne samo za njegovu kćerku. Ovaj otac je otkrio kako ni jedan muškarac neće biti dovoljno dobar za njegovu djevojčicu, ali da obrati pažnju na neke stvari kada bude sebi birala muža.

1. Traži muškarca koji će te učiniti srećnom, ali se udaj za onoga koji te zna nasmijati. Ako nađeš muškarca koji te nasmije toliko jako da te stomak zaboli od smijanja, ne puštaj ga. Živimo u surovom svijetu u kome ćeš mnogo patiti, ali ako imaš muža koji će te u takvim trenucima nasmijati, život će ti biti lakši.

2. Prije nego što se udaš, muškarca moraš vidjeti bijesnog, ljutog i uplašenog. Ne možeš promijeniti prirodu čovjeka, zato pazi kako se ponaša kada je ljut ili uplašen. Ako ti sada smeta takvo njegovo ponašanje, za 10 godina ćeš ga mrziti.

Bez obzira koliko ga voljela, nećeš ga moći promijeniti kasnije.

3. Vjeruj svom instinktu. Ako se pored njega ne osjećaš sigurno, nemoj se izvinjavati već se okreni i idi.

4. Ako mu je novac važniji od tebe, on nije vrijedan tvog vremena.

Jedno je da ti ne dozvoli da kupiš sebi nešto što je skupo, ali je sasvim drugo da novac drži u džepu i neće da ti kupi kafu. Zapamti, ljubav i novac su najveći neprijatelji i najviše razvoda se dešava upravo zbog novca.

5. Obrati pažnju kako se ponaša prema životinjama.

Način na koji se muškarac ponaša prema životinjama će pokazati kakav je čovjek. Ako nema strpljenja sa životinjama, znaj da sigurno neće imati strpljenja ni sa djecom, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh