Svaštara

ĐAVOLČIĆ HOROSKOPA: Kažu da je ovo NAJZLOBNIJI ZNAK, od njega ljudi BJEŽE glavom bez obzira

Osoba u ovom znaku je pravi “đavolčić”. Budite oprezni i vodite računa kako se ponašate u njenom prisustvu. Veliko je zlopamtilo i misli samo na sebe. Ne poznaje ljubav, bez emocije je, kod nje se sve svodi na se*s!

Djevica dominira kada se govori o “zlobnim zvijezdama”. Saznajte zbog čega:

DJEVICA – veliko zlopamtilo
Sebična i kritična. Djevica vjeruje da samo ona može da uradi nešto kako treba i na pravi način! Šta god neko drugi uradi, osoba u znaku Djevice odmah će pronaći manu. Može da bude pretjerano dosadna isinstirajući na raznim detaljima, često potpuno nebitnim.

Dok govori drugima šta treba da rade, Djevica može biti netaktična, podla i zla. Neke osobe u ovom znaku su bezosjećajne i hladne. Prilično ravnodušne. Znaju da budu velika zlopamtila. Stidljive su i nekomunikativne.

Ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na se*s. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkuliše da li je došlo vrijeme da vas eliminiše.

Verni samo sebi i to isključuje sve ostale ljude, piše “Dnevno“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh