Svaštara

Horoskop / Mlad Mjesec u Raku 10.07. – Znakovi Zodijaka na koje bi mogao najviše uticati

Energija mladog Mjeseca nadahnjuje nas na promjene i pomaže nam da se prilagodimo vodama koje se nepresatano mijenjaju.

Horoskop - Telegraf.rs

Mlad Mjesec u mjesecu julu će se pojaviti 10. jula u veoma osjetljivom i intuitivnom znaku Raka. Ova energija će nas pozvati da istražimo naše uobičajene obrasce koji se odnose na naša najbliža partnerstva. Ako niste emocionalno izražajni, možda je vrijeme da izbacite sve iz sebe i pokušate shvatiti svoja osjećanja jer će nas energija Raka prisiliti da razumijemo svoje emocionalne reakcije.

Za nekoliko odabranih horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni julskim mladim Mjesecom, ovo može biti posebno kritično vrijeme za davanje prioriteta brizi o sebi.

Bik: Obično ste prvi koji se prepustite luksuzu, a ovaj mladi Mjesec pojačat će vam osjećaj za brigu o sebi.

Mlad Mjesec ponekad donodi neugodne promjene, što nije ono što biste željeli u ovom trenutku, naročito sada kada se vaša vladajuća planeta Venera nalazi u kvadratu sa Uranom. Ovaj aspekt može donijeti razna iznenađenja, a samo od vas zavisi kako ćete na njih odgovoriti.

Mogli biste naići na šokantnu i poražavajuću promjenu u vašim ličnim odnosima koju je nemoguće zanemariti.

Rak: Ovaj period je idealno vrijeme da budete malo sebični sa svojim vremenom i prepustite se kvalitetnoj brizi o sebi.

U redu je ponekad ograničiti pristup drugima, naročito ako to vrijeme koristite da biste postigli neki novi cilj koji ste sebi zadali. Imajte na umu da je briga o sebi više od opuštajućih kupki, ona uključuju i neugodne razgovore sa samim sobom.

Jarac: Julski mladi Mjesec može vam poslužiti kao ogroman poziv na uzbunu. Mogli biste biti izazvani da sami izaberete potrebe drugih, posebno na radnom mjestu što bi moglo biti teško s obzirom na vašu odanost svojoj karijeri i kreativnom traganju.

Julski mlad Mjesec bi mogao uvesti jednu potpuno novu strukturu brige o sebi. Energija mladog Mjeseca ima tendenciju da prihvati onu promjenu koja remeti vaš protok, a koja može biti ugrožavajuća za sisteme koje već imate, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh