Svaštara

Djevojka otišla kod ljekara i tražila da joj ispre uho, ono što je izvadio ju je ZAPREPASTILO – bilo je tu godinama!

Tiktokerka Džordan (26) zamolila je svog ljekara da joj ispere uši jer je počela slabije da čuje, a trpjela je i bolove. Bila je šokirana kad je otkrila da je 22 godine u uhu imala plastični predmet.

Tiktokerka Džordan - Screenshot

Jordan je podijelila tu vijest sa svojim pratiteljima na TikToku u videu sa naslovom “Kada odete kod ljekara zbog prehlade i on vam ispere uši i pronađe iznenađenje”, piše Daily Star.

Ljekar joj je izvukao malu bijelu cijev koja je bila omotana debelim slojem ušne smole, a koja se u uhu nalazila od njene četvrte godine. Tada joj je ljekar ugradio cijev timpanostomije, koja je poznata i kao “grommet”. Ona je trebalo da ispadne iz uha u roku od godinu dana, ali to se kod Džordan nije dogodilo.

Džordan je svoju strašnu priču podijelila još u junu i od tada je pogledana više od 750.000 puta. Njeni pratioci otkrili su da se i oni boje za svoje uši.

“O Bože, nadam se da mojih nema tamo! Ugradili su mi tri seta kad sam bila mala”, “Rekli su mi da je moj sada ispao, ipak jako sam zabrinut”, “Čovječe, ne šalim se, isto se dogodilo i meni”, samo su neki od komentara.

@dogs_over_ppl#greenscreen At least it wasn’t a bug. I had no idea it was possible to hear this well ? I’m 26 for reference♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song – Tiktok Remix – Tik tok


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh