Svaštara

HOROSKOP ZA PETAK 2. JULI: Blizanci će biti zauzeti poslovno, a ovaj znak očekuje povoljan period za uživanje u dvoje u kućnoj atmosferi!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju…

Horoskop - Vizionplus.tv

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete se nesretno zaljubiti u osobu koja predstavlja neku vrstu autoriteta. POSAO: Možete dobiti sjajnu ponudu za posao, ali vam fali entuzijazma. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Imat ćete prilike za flert sa nekim s kim radite i inače imate poslovni odnos. POSAO: Ulazite u vrlo povoljan period za posao. Lako možete ostvariti sjajne prilike. ZDRAVLJE: Osjetljivo grlo.

BLIZANCI

LJUBAV: Imat ćete prilika za ljubav, a od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. POSAO: Bićete vrlo zauzeti, što vam neće potpuno odgovarati, ali ćete na kraju biti sretni postignutim. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Iako obično niste previše pričljivi, danas ćete biti i to će vam doneti nove prilike. POSAO: Imaćete finansijske teškoće, moguće kašnjenje plate ili neočekivani izdaci. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Partner će biti loše volje, defanzivan i zatvoren, zbog čega bi valjalo da budete oprezni u komunikaciji. POSAO: Bavit ćete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Aritmija.

DJEVICA

LJUBAV: Pozitivna energija privlači naklonost drugih, a vi je trenutno imate u izobilju. POSAO: Danas možete donijeti presudne odluke i povući poteze koji će vam obezbjediti napredak. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je putovanje sa voljenom osobom ili sa nekim koga doživljavate kao potencijalnog partnera. POSAO: Moguće je da ćete raditi nešto od kuće ili u vezi s kućom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Povoljan period za uživanje u dvoje u kućnoj atmosferi. POSAO: Vrlo povoljan period, veliki obim posla koji vam dozvoljava da dokažete svoju vrijednost. ZDRAVLJE: Problem sa leđima.

STRIJELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima, a pogotovo sa strancima. Neko od novih poznanika će vam se dopasti. POSAO: Moguće uspješno poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Osjetit ćete entuzijazam jer ćete primijetiti da u posljednje vrijeme imate više sreće u ljubavi. POSAO: Moguće je da će se desiti manja promjena na radnom mjestu. ZDRAVLJE: Slabije srce.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete nestrpljivi da definišete šta se tačno dešava u vašem ljubavnom životu, jer vlada haos. POSAO: Bićete ometeni problemima, sa nadređenima ili sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

RIBE

LJUBAV: Bolja komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Sreća u vezi s novcem, pogotovo od posla i svake vrste pruženih usluga. Korist od obrazovanja. ZDRAVLJE: Osjetljivi nervi, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh