Svaštara

Sanja napustila muža i petoro djece zbog kuma: Iznenada se razboljela, a onda je od bivšeg doživjela ovo

Nije znala šta da očekuje od njega.

Sanja Bahravi - Screenshot

Indijska umjetnica Sanja Bahravi (36) iz Noide u državi Utar Pradeš doživjela je najkomplikovanijih sedam mjeseci u životu kada je riješila da ostavi supruga Rezu (45) i petoro djece zbog vjenčanog kuma.

Zbog te odluke sada proklinje život dok leži u bolnici, do juče na respiratoru, uslijed borbe za život poslije koronavirusa, prenosi Indian Express.

Sanja i Adar Abinav (43), najbolji Rezin prijatelj godinama su bili jedno drugom tiha patnja sve dok se njihov kum nije odlučio na riskantan korak. Otvorivši dušu Sanji, znao je da će potpuno da poremeti odnose, ali isplatilo mu se.

Sa Sanjom je bio tri mjeseca u tajnoj vezi, prije nego što je rekla suprugu i djeci da ide. Iako je naišla na stravične osude i prijetnje od njegove familije, Sanja je bila uporna da istjera svoju želju i odselila se sa Adarom u susjedni grad.

Međutim, u jeku posljednjeg talasa epidemije, njih dvoje su se poslije tri mjeseca zajedničkog života zarazili. Dok je Adar prošao sa ne toliko teškim tegobama, Sanja je došla do kiseonika, potom i borbe za život.

Reza i djeca saznali su šta je s majkom. U odnosu na djecu koja su plakala i molila se za majku, Reza je učinio ono što je Sanja od njega i očekivala. Prilikom jedinog video-poziva dok je ležala, skinuta sa respiratora, Reza ju je “oduvao”.

– Rekao mi je da sam to i zaslužila i krivo mu je što sam preživjela. Nadao se da će i Adar da premine. Ipak, i dalje tvrdim da srce ne bira. Život se živi zbog ljubavi – napisala je Sanja Bahravi na Instagramu prije nego što je obrisala profil, prenosi Indian Express.

Pomenuti portal dodaje i da će Sanjin, uskoro bivši muž (nisu se još razveli) dobiti sasvim sigurno starateljstvo nad djecom, kao i da će ova priznata umjetnica iz Utar Pradeša imati puno problema da zbog njega sačuva dobar odnos sa sinom i kćerkama, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh