Svaštara

Horoskop / Sezona Raka stiže 21. juna i donosi kazne za Ovna i Vodoliju, a nagrade za one koji se ne plaše emocija

Sezona Raka počinje 21. juna ove godine, što je takođe početak ljeta. Ovo je tekst o tome šta to znači za vas i kako možete da izvučete sezone Raka 2021.

Horoskop - Astrolook.com

Tokom ovog perioda, imaćemo retrogradni hod Jupitera (20-21. juna do 17. oktobra), a dan kasnije Merkur više neće biti retrogradan. Supermjesec nam dolazi 24. juna, retrogradni Neptun 25. juna i mlad Mjesec (9.jula).

Rak je vodeni znak, što znači da će svi odnosi među ljudima biti emotivniji nego inače. Pokušajte da ne ignorišete vlastita osjećanja. Ako vam se osjetite nelagodno zbog povećane emotivnosti, nemojte da ignorišete nego pokušajte da zaštitite svoj privatni prostor. Zapamtite da ne treba da pružate drugima više nego što možete da date, mada ćete možda poželiti to.

Dobro bi bilo da se tokom sezone Raka povežete sa dragim ljudima i da učvrstite vaše veze.

Ovan
Istražite šta je to što vas opterećuje već duže vrijeme. Kopajte po svojoj prošlosti što će vam pomoći da bolje razumijete svoju sadašnjost.

Možda ste bili previše arogantni prema nekome i to vam se vraća kao bumerang. Svaki problem koji želite da riješite, morat ćete da počnete od temelja.

Bik
Oslobodite se želja i planova koji su neostvarivi i koji vas već duže vrijeme ne nadahnjuju. Jedine snove koje treba da zadržite su oni koji na koje ne možete da prestanete da mislite i ono čemu se silno nadate.

Bikovi će tokom sezone Raka zračiti izuzetno privlačnom energijom, pa su moguća nova poznanstva.

Blizanci
Dugodnevnica 21. juna je dan kada Sunce više nije u vašem znaku, i to je pravo vrijeme da sredite lične i poslovne račune. Ulažite u ljude, projekte i svrhe za koje vjerujete da mogu da rode dobre odnose.

Jedna ljubavna avantura je na pomolu.

Rak
Možete očekivati da ovaj period bude izuzetno moćan za vas, pa je pravi momenat da pametno postavite ciljeve. Razmislite u kojim oblastima života možete da se razvijate i da rastete.

Nemojte da težite savršenstvu, to nije ono što pokreće ljude. Iskreno, to radi srce.

A kad smo kod srca, budite otvoreni jer vas neko već duže vrijeme želi, ali se ne usuđuje da vam to jasno stavi do znanja.

Lav
Ovo je vaše vrijeme. Ovo je period u kojem ćete uspeti da se disciplinujete i da prigrabite za vas najvažniji trofej – samopoštovanje. Ne brinite, vaš nevidljivi rad iz prethodnog perioda će biti naplaćen.

Ipak, budite oprezni, sa partnerom su moguće svađe.

Djevica
Kada vam se rodi sumnja, znajte da to nije dobar put. Možda ne primijećujete, ali okruženi ste ljudima koji ispunjavaju vaš život značajnim razgovorima i emocijama.

Ne potiskujte.

Vaga
Pred vama će u ovom periodu biti težak zadatak – da povežete ono odakle dolazite, šta ste preživjeli i iskusili, i za šta ste predodređeni da uspijete.

Ljubav na klackalici.

Škorpija
Tokom sezone Raka kopaćete duboko po prošlosti, jer neke lekcije očigledno niste savladali.

Tokom narednih mjesec dana imate izglede za jednu burnu romansu. Ili čak više njih.

Strijelac
Nikako da se smirite. Imate dobar plan, ali ste u raskoraku sa realizacijom. Ne zaboravite da imate moć da djelujete u skladu sa intuicijom, poslušajte je.

Jarac
Ovo je period u kojem ćete uspješno moći da maskirate svoje mane i trenutke slabosti. Moći ćete da sakrijete od drugih, ali ne i od sebe.

Odvojite neko vrijeme samo za sebe, izbacite pred ogledalo sve što vas muči.

Vodolija
Vi ste se dosta namučili u prethodnom periodu. Ruku na srce, većinom ste se ukopali vašom zaslugom. Život ide dalje, i vi to najbolje znate. Samo pokušajte da shvatite smisao lekcija koje ste dobili.

Izgledi za vezu za jednu noć.

Ribe
Povratak kreativnosti, oslobođenje od napetosti i nesputano oslobađanje energije. Možda još uvijek osjećate stid zbog stvari koje ste nedavno rekli i učinili, ali vjerujte, niko više ne razmišlja o tome.

Prijat će vam društvo nekog ko je nježan i pažljiv, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh