Svaštara

Osudili je na društvenim mrežama jer je nakon vjenčanja dobila 90 kilograma: ‘Zavaravaš svog muža’

Otkako je prije dva dana objavila bezazleni videozapis, već je prikupio preko 5,9 milijuna pregleda

Ako nekog u dugoj vezi pitate kako se njegov izgled promijenio od početka veze do sada, velika je vjerojatnost da će priznati da se udebljao. Ipak, imati kvalitetnu vezu znači provoditi vrijeme zajedno i biti potpuno svoj, a to ponekad uključuje i jedenje nezdrave hrane.

Otkako je 2018. godine svog supruga upoznala na aplikaciji za spojeve, TikTokerica Kate, koja ima zajednički profil s partnerom Andrewom, dobila je više od 90 kilograma. Kako piše The Sun, ranije ovog tjedna sudjelovala je u izazovu u kojem je pokazala kako je izgledala kada je upoznala svog supruga te kako izgleda sada.

Na starim fotografijama, Kate ima manje kilograma i izgleda vidljivo mršavije, dok na novim fotografijama ima nekoliko kilograma više. Međutim, ona ne dozvoljava da je to zabrinjava te je u opis napisala: “Imam jedan prijateljski savjet: Šarm je varljiv, a ljepota prolazna. Ne pristajte na ništa manje od istinske ljubavi!”

Otkako je prije dva dana objavila bezazleni videozapis, već je prikupio preko 5,9 milijuna pregleda i dok je većina komentara bila pozitivnih, neki su korisnici optužili Kate da ‘vara’ svog supruga.

U naknadnom videu odgovorila je na negativne komentare: “Ljudi se ponašaju kao da mi je cilj imati prekomjernu težinu i zavaravati svog supruga. Ne, moj cilj je biti sretna i samopouzdana bez obzira što vidim u ogledalu.”

Andrew je također odgovorio na negativne komentare rekavši: “Ja sam stvarno sretan! Sretniji nego ikad prije upoznavanja Kate. I ne postoji ništa na njezinom tijelu što bi to moglo promijeniti.”

Kate na svom zasebnom TikTok profilu objavljuje videe u kojima zabilježava svoju borbu s gubljenjem viška kilograma te je objasnila kako je već izgubila 45 kilograma prije nego što je upoznala Andrewa. Mnogi korisnici pronašli su se u njezinim videima.

“Zbog ovog se osjećam puno bolje. Ista stvar se dogodila meni, dok je moj dečko ostao mršav, ali i dalje me voli”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Predivna si i sasvim je normalno dobivati i gubiti kilograme. Ako si sretna i zadovoljna, to je sve što ti je potrebno.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh