Svaštara

Ljubavna astro analiza do 20.06. – Ovnovi ostavite ego po strani, Vage uživajte u slobodi

Ovnovi ostavite ego po strani, Vage uživajte u slobodi

Horoskop - Blogspot

Ovan: Ova sedmica bi mogla biti jako zanimljiva i puna strasti kada je ljubav u pitanju. Vaša strast koju osjećate prema svom partneru bi mogla dostići vrhunac do kraja sedmice jer će vam planete biti jako naklonjene. Ostavite svoj ponos po strani i pokažite svoja osjećanja.

Tako ćete imati uravnotežen i skladan odnos iz koga će proizići mnoge lijepe stvari. Slobodni Ovnovi bi prvo trebali shvatiti šta žele u vezi pa tek onda potražiti osobu koja može to da im ispuni. Bika: Mnogobrojne obaveze u vašem svakodnevnom životu udaljile su vas od vašeg partnera.

Ovo nije pomoglo vašoj vezi pa ćete morati voditi jedan iskren i otvoren razgovor sa svojim partnerom. Takođe, uvijek imajte na umu da je prošlost takva kakva jeste i da se ne može promijeniti. Krenite naprijed jednom za sva vremena.

Slobodni Bikovi će morati biti malo realniji i preispitati svoj život. Prestanite ići za nedostižnim stvarima jer ćete samo doživjeti razočaranje. Blizanci: U ovoj sedmici ćete morati biti taktični i neke stvari prećutati. Mir i smirenost će vam pomoći da se malo opustite i provedete nekoliko lijepih trenutaka sa svojim partnerom.

Nemojte se plašiti da date neke prijedloge koje već neko vrijeme imate na umu jer bi vaš partner to mogao lijepo prihvatiti. Ako ste slobodni nastavite istraživati svoju društvenost i budite sigurni da će se pojaviti osoba koja će vam promijeniti život.

Rak: Ova sedmica bi mogla biti ispunjena lijepim osjećajima zahvaljujući vašem partneru koji će poduzeti neke zanimljive inicijative. To će vam pružiti priliku da poboljšate atmosferu između vas. Vikend će biti romantičan i pun strasti.

Ako ste slobodni, imat ćete mnogo prilika za pronalaženje romantike. Osoba sa posla pokušaćeće vam se približiti, nemojte je odbiti, jer biste sa njom mogli uživati u budućnosti. Lav: Sreća će biti na vašoj strani u ovoj sedmici.

Strast i senzualnost će voditi vaše misli i postupke, pa možete očekivati lijepe trenutke sa svojim partnerom koji će biti jako ugodni i imaće pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Slobodni Lavovi bi trebali biti strpljivi i shvatiti da sve dolazi u svoje vrijeme, do tada se dobro zabavite.

Djevica: U ovoj sedmici biste mogli biti pomao pod stresom što će imati uticaj i na vaš ljubavni život. Ipak, uspjećete da pregurate ovu sedmicu bez nekih većih poteškoća. Pokušajte da radite ono što vam pričinjava zadovoljstvo jer bi to moglo donijeti harmoniju u vašu vezu.

Ako ste slobodni, budite oprezniji i ne dopustite da novi poznanik ostane neprimijećen. Vaga: Pred vama je jedna jako emotivna i strastvena sedmica. Pokušajte organizovati mali izlet ili kratko putovanje sa svojim partnerom. To bi moglo goditi i vama i vašem partneru.

Pokušajte da ne izazivate nesuglasice i ne dozvolite da bespotrebne sumnje kvare vaš lijep odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali razmisliti šta žele od ljubavi i to i tražiti. To tada uživajte u svojoj samoći. Škorpija: Neko vama jako blizak bi vam mogao reći nešto što će kod vas izazvati sumnju u vašeg partnera.

Bićete zbunjeni, napeti i loše raspoloženi. Pokušajte da ispravite stvari i vratite mir u vezu. Razmislite da li su vaše sumnje opravdane prije nego što napadnete partnera i optužite ga za bilo šta. Ako ste slobodni nemojte se plašiti da priđete osobi koja vam se sviđa i kažete šta osjećate.

Strijelac: U ovoj sedmici biste se mogli riješiti svih poteškoća sa kojima ste se suočavali do sada. U drugoj sedmici biste mogli voditi jedan jako iskren i dubok razgovor sa vašim partnerom u kojem ćete riješiti mnoge stvari koje su do sada imale loš uticaj na vašu vezu.

Iskoristite maksimalno ovaj razgovor i recite sve što vam je na duši. Za slobodne Strijelčeve je ovo jako povoljan period da naprave neke promjene u svom životu. Jarac: Ostavite prigovaranje i tvrdoglavost po strani. Planete će vam stvoriti jako dobre prilike da se suočite sa stvarnošćui izrazite se sa više razumijevanja i fleksibilnosti.

Zabavite se s partnerom i ne dopustite da vam apsurdne misli truju vezu. Ako ste slobodni, nema razloga da se osjećate razočarano. Zabavite se i znajte da ćete na kraju pronaći ono što vam treba u ljubavnom životu. Vodolija: Morate uzeti stvari u svoje ruke i ne dozvolite da se vaš um poigrava sa vama.

Obavezno ostanite realni i smireni kada se suočavate sa situacijama koje utječu na vašu vezu. Ako ste slobodni, uživajte u samskom životu i njegovim pogodnostima. Što se više udaljite od obveze, to će vaše razmišljanje i procjena biti jasniji.

Ribe: Ova sedmica će biti jako povoljna kada je vaš ljubavni život u pitanju. Vaš partner će biti jako pažljiv prema vama, a njegova izražajnost i topao stav će smiriti sve strahove koji su se u vama pojavili, ostavljajući prostora za strast i romantiku,piše Infpult

Ako ste slobodni vikend bi vam mogao donijeti jako lijepe prilike za druženje sa zanimljivim ljudima, a sa nekima od njih biste mogli ostvariti jako lijepu povezanost, možda i započeti vezu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh