Svaštara

Jednom znaku stiže novac! Ova 3 znaka Zodijaka će doživjeti veliku sreću u junu, a jedan će biti najsretniji

Poznati ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka Zodijaka koje ovog ljeta očekuje posebna sreća.

Novac i horoskop - Twitter

Ribe

U junu će osobe rođene u znaku Riba morati naporno da rade, kaže astrolog. Ali ako vjerujete u sebe i ne odlažete stvari za kasnije, onda vam se može dogoditi neverovatan uspeh. Početkom leta Ribe će, istina uz dosta napora, moći da ostvare svoje snove i sprovedu u delo i najteže ideje. Ovaj uspjeh će pratiti poštovanje okoline.
Rak

Predstavnici ovog znaka ne bi trebalo da se plaše sukoba. Sve će im ići na ruku, uživaće poštovanje drugih i pronaći će zajednički jezik čak i sa strancima. Početkom ljeta im se smiješi trajna veza, a poznanstva koja sklope u prvim nedjeljama juna biće i veoma korisna.

Djevica

Djevice očekuje finansijski uspeh, kaže Globa. Ako su ranije imale poteškoća s novcem, onda će početkom ljeta ovi problemi potpuno nestati. Predstavnici ovog znaka mogu iznenada da osvoje veliku sumu novca ili da dobiju davno zasluženu nagradu. U svakom slučaju, početak juna biće period finansijskog prosperiteta za Djevice, piše “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh