Svaštara

Horoskop za subotu 5. juni: Ovnovi će imati dosta energije, a ovaj znak čezne za promjenama i malim uzbuđenjima!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju!

Horoskop - Žena.rtl.hr

OVAN

LJUBAV: Ne želite ništa mlako u ovom periodu, zbog toga vam nije lako da nađete osobu za sebe. POSAO: Možete naići na više prepreka u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Imate dosta energije.

BIK

LJUBAV: Niste osoba koja brzo djela, pa šanse mogu da promaknu čak i kada ih ima dovoljno. POSAO: Moguć gubitak posla ili smanjenje obima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Sve rješavate kroz prijateljski razgovor, bitno je samo da partner nema prevelika očekivanja i ne vrši pritisak. POSAO: Bez promjena ili naročitih događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Čeznete za promjenama i malim uzbuđenjima. POSAO: Možda ćete imati ideju da radite sa grupama ljudi ili nešto što podrazumijeva društveni angažman. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Ljubav može da zakasni, jer oprezno birate partnera. U ovom periodu bi trebalo da budete još oprezniji nego inače. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DJEVICA

LJUBAV: Stidljivi ste i zbog toga često ostajete neprimjećeni, posebno baš od one osobe koja vam se dopada. POSAO: Promjene ili brige u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VAGA

LJUBAV: Nećete željeti otvoreno da pokažete svoje simpatije, zbog čega će vam biti teško da uspostavite perspektivan odnos. POSAO: Imaćete finansijskih briga. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ne znate za sredinu, idete u krajnosti, pa vas nije lako razumjeti. POSAO: Kasno ćete shvatiti da niste uložili u ono što je trebalo, a možete i izgubiti novac. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

STRIJELAC

LJUBAV: Sa vama će lako izaći na kraj svako ko je razuman i ko ima širu sliku, jer tako i vi razmišljate. POSAO: Morate pokazati strpljenje, jer neće sve ići glatko. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

JARAC

LJUBAV: Cijenite to kada drugi u vama prepoznaju misaonu prirodu i dubinu osjećanja koju posedujete, a koju nije lako uočiti. POSAO: Ne pozajmljujte novac. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Onima koji su za vas zainteresovani treba da bude jasno da vi ne padate na banalne, već na originalne komplimente. POSAO: Blokada ili prepreka. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE

LJUBAV: Čekate da vam se stvari dese umjesto da aktivno težite onome što želite i radite na tome da se to desi. POSAO: Moguć je ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Infekcije, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh