Svaštara

Osam godina poslije si*ovanja dobila jezivu poruku na telefonu: Zbog ove rečenice život joj je ponovo stao

Trauma iz prošlosti “zakucala” je još jednom na njena vrata.

Šenon Kiler - Screenshot

Šenon Kiler iz Pensilvanije prije osam godina bila je brucoš na Getisburg koledžu.

Poslije jedne burnije večeri, ona je si*ovana. Za priču su tada znali samo njeni roditelji i najbolja prijateljica s kojom je Šenon i danas bliska.

Međutim, osam godina poslije užasne noći koja joj je promijenila život, Šenon je na Fejsbuku prihvatila zahtjev za prijateljstvo od nepoznate osobe koja joj je potom napisala ovu poruku.

– Ja sam te si*ovao – stajalo je u poruci.

Narednih minuta Šenon je dobila još nekoliko poruka koje su ukazivale na to da bi njihov autor zaista mogao da bude si*ovatelj s koledža.

– Morao sam da te imam. Nikad to ni prije a ni poslije nisam ponovio ni sa jednom djevojkom – stajalo je u porukama.

Šenon za Inside edition kaže da je mislila kako se njen dečko možda šali, otvarajući lažni nalog da vidi njenu reakciju. Ovaj momenat vratio ju je u prošlost i njen život je sada po drugi put stao.

– Te noći na koledžu, stariji kolega mi se nabacivao prativši me do moje sobe u domu. Potom je nasilno ušao unutra i si*ovao me. Poslije tog čina zaplakao je i otišao. Dvije godine kasnije probala sam da ubijedim policiju da pokrene slučaj, međutim odbili su me. Sada imaju dovoljno ovih poruka da se otvori istraga. Nadam se da će reagovati. Ako ne zbog mene, onda da spriječe da ta osoba dalje povrijeđuje žene – kaže Šenon.

Policija iz Pensilvanije potvrdila je da je otvorila istragu, dok su predstavnici Getisburg koledža izjavili da su “veoma uznemireni zbog slučaja i dovođenja Šenon i njene noći u vezu sa institucijom”.

Šenon naglašava da joj je život poslije si*ovanja spasao lakros, sport u kojem joj jako dobro ide.

– Pronašla sam se, ali jedan dio mene nikako godinama unazad ne može da krene dalje. Zato mi je važno da policija prihvati ovo i odradi slučaj do kraja – kaže Šenon Kiler, piše “Objektiv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh