Svaštara

Majka u SAD-u vozaču pokazala srednji prst, suvozač joj ubio sina

ŠESTOGODIŠNJI dječak upucan je u petak ujutro u Kaliforniji dok ga je majka vozila u školu, pišu američki mediji.

dječak - indx

Aiden Leos sjedio je na stražnjem sjedalu obiteljskog auta, a tijekom vožnje u koloni na jednoj od losanđeleških autocesta bijeli Volkswagen presjekao je put Aidenovoj majci. Iz protesta ona mu je pokazala srednji prst u svom unutarnjem retrovizoru.

To je, pretpostavlja se, suvozača tog automobila razbjesnilo toliko da je izvadio pištolj i zapucao. Pogodio je šestogodišnjeg Aidena u leđa.

“Mama, mama, boli me trbuh”, dječak je zavapio. Majka je stala sa strane, pozvala hitnu i držala ga na rukama. Nije mu bilo spasa dok je hitna došla.

Obitelj traži svjedoke za pomoć
“Odjeća joj je bila krvava, a on je poplavio kad ga je hitna odvela. To je bio posljednji trenutak kada ga je majka vidjela živog”, rekla je Alexis Cloonan, sestra preminulog dječaka, prenosi FOX 11 Los Angeles.

Aidenova starija sestra traži svjedoke za pomoć.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh