Svaštara

Horoskop za petak 21. maj: Ovnove očekuju svađe u braku, Škorpije će flertovati sa nadređenima, dok će ovom znaku sve ići od ruke!

Evo šta vam zvijezde danas poručuju…

Horoskop - Viva.pl

OVAN
LJUBAV: Nestabilan porodični život zbog nervoze u kući. Moguće su svađe ako živite s partnerom ili ste u braku. POSAO: Vaš rad će biti povezan s nekretninama. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK
LJUBAV: Bićete komunikativni i aktivni, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Uspjeh u svemu što ima veze s privatnim i porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Harmonija u odnosu i pozitivna dešavanja. POSAO: Dan nije povoljan za povlačenje bitnih poteza, najbolje je da samo održavate status kvo. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

RAK
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti stabilan, ali danas su ipak mogući nesporazumi, pa treba da budete jasni u komunikaciji. POSAO: Uspjeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

LAV
LJUBAV: Bićete pomalo navalentni, pogotovo u komunikaciji i možete izazvati suprotnu reakciju od one koju priželjkujete. POSAO: Sve će vam ići od ruke. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DJEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete planirati putovanje s partnerom ili će vam se dopasti neko ko živi daleko. POSAO: Angažovanje u oblasti obrazovanja i intelektualni rad. ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim nema šanse da ostvarite vezu. POSAO: Potreban je oprez pri planiranju i komunikaciji jer su zabune i nesporazumi izvjesni. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguće dobro razumijevanje i flert s nekim ko vam je nadređen. POSAO: Prevelike ambicije mogu vam napraviti problem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRIJELAC
LJUBAV: U ovom periodu ste mnogo ozbiljniji i odgovorniji u vezi sa svim, pa i ljubavlju. POSAO: Uspjeh u radu s ljudima i različitim humanim zanimanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Dan ispunjen problemima, nesporazumima i nestabilnošću. Najbolje je da ništa ne shvatate isuviše ozbiljno i sačekate bolje vrijeme za ljubav. POSAO: Nema promjena. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Trenutno vam je najbitnija stabilnost, jer niste zainteresovani da se previše bavite ljubavnim životom. POSAO: Dobit ćete priznanje za dobro obavljen posao. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Može vas privući neko s kim radite, ali interesovanje neće dugo trajati. POSAO: Imaćete više sreće u kontaktu sa podređenima, a ako tražite posao, lako ga možete naći. ZDRAVLJE: Poboljšanje, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh