Svaštara

ZLOKOBNO PROROČANSTVO ILI PUKA SLUČAJNOST? Prije 8 godina upozorio da stiže korona, a zatim zašutio

Jedna objava na Twitteru kao da nas je pokušavala upozoriti

Testiranje na virus korona - DW.com

Naša svakodnevica drastično se promijenila od 25. veljače 2020. godine naovamo. Naime, upravo toga dana zabilježen je prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, a COVID-19 prisilio nas je na neko novo i nimalo dopadljivo normalno. Donijelo je maske preko lica, čestu dezinfekciju ruku, brojne restrikcije, gospodarski pad, a mnogi su izgubili i voljene osobe.

Da nam je netko pričao što će nas sve zadesiti, ne bismo mu povjerovali, ali jedna objava na Twitteru kao da je pokušavala na to upozoriti, i to prije punih osam godina!

Taj tvit je 3. lipnja 2013. godine objavio izvjesni Marco Acortes, koji je tada kratko i jasno napisao: Koronavirus… dolazi. prenosi “Net“.

Acortes je s te društvene mreže nestao krajem 2016. godine, pa sve sluti da od njega nikada nećemo dobiti odgovor na što je točno mislio, odakle ta izjava.

Istina, koronavirusi su prvi put otkriveni u 1930-ima, možda se Acortes referirao na nešto sasvim tada smisleno i logično, ali morate priznati da njegova objava danas zvuči kao neko zlokobno proročanstvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh