Svaštara

NIŠTA IH NEĆE NATJERATI DA STANU NA LUDI KAMEN: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima su vječite neženje!

Nekim muškarcima je brak obaveza od koje beže galvom bez obrzira, a sudeći po onome što kažu zvijezde, muškarce koji su rođeni u ova tri horoskopa teško ćete nagovoriti da stanu pred oltar, piše Lepaisrećna.rs

Vodolija

Slobodu vole više od svega i ni zbog koga je se neće odreći. To ne značu da nisu sposobni da vole, naprotiv. U ljubavi su predani, odani i vjerni. Teže stabilnosti u ljubavi, skloni su dugim vezama i teško se odlučuju na raskid. Ipak, nisu pristalice braka. Ako se i ožene to čine veoma mladi i u tom slučaju se retko odlučuju na razvod.

Blizanci

Oni su večna djeca, koja uvijek tragaju za novim uzbuđenjem. Naklonjeni su flertu i imaju vrlo visoke standarde u ljubavi. Njih nije lako ukrotiti i teško mogu da zamisle život kraj jedne žene. Ipak, kada se istinski zaljube, a može ih privući samo jaka i inteligetna žena tada su vjerni i odani. Krasi ih neodoljiv šarm i u životu imaju mnogo veza, ali obično nijednom ne izgovore sudbonosno „da“. Da ih osvojite morate biti nezavisne, i misteriozne.

Strijelac

Nepopravljivi optimisti i vječiti dječaci koji na svijet gledaju kao na mjesto zabave, avantura i izazova. Vole putovanja i slobodu i rijetko su spremni na kompromise kakve zajednički život sa sobom nosi. Nježni i pažljivi su partneri, umiju da budu romantični ali bračna zajednica jednostavno nije za njih. Ako želite da osvojite muškarca Strijelca morate biti taktične, jer jedino ćete na taj način uspjeti da im privučete pažnju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh