Svaštara

Diskretnija odjeća je elegantnija i ženstvenija – 5 modnih pravila kojih se pridržavaju Francuskinje

Poznato je da Francuskinje imaju urođeni smisao za stil i oblačenje. One savršeno kombinuju stvari koje su nespojive i savršeno izgledaju u tome.

infpult

Francuskinje uvijek biraju između skromne i senzualne odjeće, a mi ćemo vam u nastavku otkriti nekoliko modnih pravila kojih se Francuskinje pridržavaju. Bogat izgled; Francuskinje su veoma vješte u kombinovanju dizajnerske odjeće sa odjećom koja ne nosi ime neke poznate modne marke.

Nikada ne pokušavaju svoj društveni status potvrditi odjećom, ali oblačenje od glave do pete u dizajnersku i skupu odjeću smatraju nedostatkom ukusa. Savršena udobnost; Francuskinje daju prednost udobnosti, a zatim ljepoti.

Malo nepažnje u odjeći dodaje im šarm. Nijedna francuskinja neće krenuti u jednostavnu šetnju u svečanoj haljini i cipelama sa štiklom. One u tome ne vide nikakvu svrhu. Francuskinje u svemu vole jednostavnost, nose udobnu odjeću i obuću.

U Parizu se Francuskinja u visokim potpeticama može vidjeti samo na posebnim događajima. Životinjski print; Parižanke nikada neće nositi haljinu sa leopard uzorkom. Francuskinje su vrlo skeptične prema takvim stvarima i, generalno, prema svijetloj odjeći.

Diskretnija odjeća je uvijek elegantnija i ženstvenija. Šljokice i svjetlucavo kamenje; Odjeću koja je prekrivena šljokicama i kamenčićima u francuskoj možete vidjeti samo na veoma mladim djevojkama u noćnim izlascima. U svakoj drugoj prilici takvu odjeću smatraju neprimjerenom.

Modni trendovi; Najnoviji modni trendovi se uglavnom ne zadržavaju dugo kod Francuskinja. Sva čar francuskog stila je u njegovoj suzdržanosti i eleganciji. Iako je Pariz modna prijestolnica, žene su ovdje prilično skeptične prema najnovijim trendovima. Razumiju da modni dizajneri uvijek trebaju smisliti nešto novo i iznenaditi publiku, ali u svakodnevnom životu im to nije potrebno,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh