Svaštara

Otac i majka pretukli nasmrt kćerku (5): Lagali o tragediji, ali su zaboravili šta im je ostalo na stolu

Dijete je preminulo u užasnim mukama.

Djevojčica - Ilustracija / Blic.rs

Petogodišnja dejvojčica Čen Ruilin iz Hong Konga izgladnjivana je, mučena i na kraju pretučena u kući u kojoj je živjela sa ocem, maćehom i bakom. Djevojčica je preminula od povreda u bolnici.

Djevojčica je ni kriva ni dužna postala žrtva poremećenog odnosa oca i maćehe, ali i “hitlerovski” nastrojene bake koja je od njenog rođenja upražnjavala monstruozne načine vaspitanja djece.

Mala Čen ubijena je tako ju je prvo baka danima izgladnjivala kako bi je “čeličila za život”, da bi je potom otac i maćeha, onako neuhranjenu i slabu, dok je plakala i tražila da jede – pretukli.

Kada je policija došla, svo troje ljudi privedeni su na razgovor, ali su lansirali priču da je Čen preminula tako što se namjerno bola makazama po tijelu. Rane jeste imala od makaza, samo što je nedužna djevojčica bila žrtva, nikako mazohista.

Ono što policiji nikako nije bilo jasno je zašto je djevojčica bila tako neuhranjena kada je porodica novčano sasvim solidno stajala. Tu je počela višednevna istraga, tokom koje je zaključeno da ju je baka mučila, a onda je otkriven jedan crtež koji je danima stajao u njenoj sobi na stočiću.

Na crtežu su stajali roditelji djevojčice držeći nešto poput palice i njom su udarali neko dijete. Ispod je bila nacrtana krv, a Čen je napisala samo tri riječi uz crtež: “Svi me tuku”.

To je bio signal za policiju da malo više istraži cijelu priču i jako brzo se prvi slomio otac dejvojčice koji je pao pod uticaj svoje majke i druge žene koja nije voljela Čen.

Oca i maćehu sada čeka najvejrovatnije doživotna robija, dok je i baka djeteta zbog svojih metoda vaspitanja i huškanja na njenu smrt pred višegodišnjom kaznom, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh