Svaštara

Ovako su poznate ličnosti izgledale prije nego su uradile zube: Čekajte dok vidite zube Jelene Karleuše – Mali, jedva se vide (FOTO)

Naizgled mala intervencije vilice može napraviti veliku razliku, a ove fotografije koje ćete vidjeti u nastavku su dokaz.

Rada Manojlović, srbijanska pjevačica i bivča takmičarka Zvezde Granda. Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najatraktivnijih pjevačica na sceni, svoje tijelo rado pokazuje.


Milan Stanković
Jedan od najpopularnijih pevača današnjice Milan Stanković na početku karijere izgledao je potpuno drugačije!Milan se prije 10 godina takmičio u ‘Zvezdama Granda’. Ono što je interesanto jeste kako je kao tinejdžer izgledao i oblačio s u odnosu na danas.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović duže vrijeme već u centru je javnosti a ono što je naročito zanimljivo jeste kako je izgledala prije 5 godina kada se tek pojavila na audiciji ‘Zvezda Granda’.

Njena izdanja u posljednje vrijeme su vjerovatno pjevačicino najprovokativnije ikada, a komentari su uglavnom su pozitivni,piše Novi.
Jelena Karleuša

Ceca


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh