Svaštara

Dnevni horoskop za 16. april 2021

Prijao bi vam neki vid relaksacije!

OVAN

Očekuje vas povoljan dan za posao. Možete da se nadate razgovoru koji će vam biti značajan. Imate veliku želju da se okrenete ka novim ljubavima. Spremni ste za promene! Odlično se osećate!

BIK

Današnji dan vam je dobar, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove na poslu. Trenutno vam je ljubav na prvom mestu i trudite se da budete posvećeni voljenoj osobi. Oči su vam osetljive.

BLIZANCI

Uspešni ste i zračite pozitivnom energijom, u poslovnom okruženju ste na dobrom glasu. Veoma ste posvećeni vašem partneru i spremni ste da mu pomognete oko problema koji ga muče. Prijao bi vam neki vid relaksacije.

RAK

Pažljivo razmotrite novu poslovnu ponudu koja vam dolazi. Spremni ste za promene na ovom polju. Partner vam deluje kao da nešto krije od vas. Njegovo promenljivo ponašanje vas zbunjuje. Moguća je malaksalost.

LAV

Imaćete sreće na polju posla, uspećete da ostvarite svoje želje. Ambiciozni ste i sposobni. Želite da vezu sa voljenom osobom prenesete vezu na neki viši nivo. Spremni ste za važne odluke. Problemi sa probavom.
DEVICA

Moguće je da ćete danas napeti i da ste u većoj meri skloni trzavicama i svađama sa saradnicima. Situacija na ljubavnom polju donosi dileme kod vas. Moguće je da niste sigurni koja osoba je prava za vas. Povedite računa o alergijama.

VAGA

Da biste uspeli da ostvarite sve planove koje imate, biće potrebno i da pravite neke kompromise sa poslovnim okruženjem. Moguće je da ćete imati neke ljubavne preokrete u narednom periodu.: Povećajte unos vitamina i minerala.

ŠKORPIJA

Sve okolnosti na polju posla su vam naklonjene. Dobro se osećate zbog svojih uspeha. Očekuje vas poznanstvo sa novim udvaračem sa kojim ćete imati jaka osećanja. Spremni ste za novu vezu! Manji problemi sa glavoboljom.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite poslovne dileme. Povoljan vam je dan za ostvarenje planova. Moguće je da vam je i dalje teško da se oslobodite strahova koje nosite iz prethodne veze. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Poradite na koncentraciji kako biste mogli da rešite poslovne zadatke koji su pred vama. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje trzavice u odnosu sa voljenom osobom. Često imate utisak da ste različiti. Mogući su bolovi u grlu.

VODOLIJA

Iako želite da promenite posao, za sada vam se ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Niste baš sigurni u svoja osećanja prema partneru i niste spremni da mu obećavate previše. Gubitak apetita i bezvoljnost.

RIBE

Usled manjka koncentracije možete da pravite greške koje nisu baš poželjne na vašem poslu. Osećate se nekako sputano kada su u pitanju osećanja. Kao da vam partner ne dopušta da pokažete osećanja. Nizak pritisak,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh