Svaštara

Sara obezbjeđivala plesnu grupu učenica kada je uhvaćena sa telefonom u ruci: Tajne slike zgrozile su sve

Ovo joj nikako nije trebalo u životu.

Sara Tremon - Bay news 9

Sara Tremon (26, na slici) iz Tampe uhapšena je nakon prijave pojedinih roditelja učenica koje je čuvala, da ih je nedozvoljeno fotografisala tokom boravka po svlačionicama, piše “Objektiv“.

Sara je angažovana prije dva mjeseca da obezbeđuje plesnu grupu učenica od 15 do 17 godina iz elitne privatne škole iz Tampe, koja je imala niz takmičenja i nastupa po Floridi.

Svoj posao Sara je obavljala vrlo vjerovatno kako treba, ali ono što se kasnije otkrilo da posjeduje u svom telefonu, recimo da joj može uništiti ostatak života.

Saru su otkrile dvije učenice pošto su primijetile kako ih danima unazad gleda na drugačiji način dok je sa njima na treninzima. Pratila bi ih i do svlačionice iako nije bilo potrebe za tim jer su bile same u sali, pa im je bilo sumnjivo zašto je stalno s njima.

“Kontaktirale su roditelje pitajući ih da li je Sara njihovo lično obezbjeđenje, kako bi znale da li je njeno konstantno praćenje dio posla ili ne. Kada im je rečeno da je žena tu samo zbog takmičenja i da nema potrebe da 24 sata dnevno bude uz njih, stvari su postale jasnije”, piše Bay News 9.

Djevojčice su Saru otkrile kada je jednom tokom treninga ostavila telefon u svlačionici, a jednoj od njih naglo je bio potreban toalet. Telefon nije bio zaključan i djevojčica je otkrila inkriminišuće fotografije nje i drugarica kako se presvlače i dok se tuširaju. Sada joj je u toaletu zaista pozlilo.

Kada je policija došla da je privede, Sara je bila s telefonom u ruci i prema riječima policajaca, upravo je njega gledala da pošto-poto sačuva od pogleda drugih.

Tremonova se u policiji branila ćutanjem, a ostaje da se vidi da li će njen slučaj dospjeti do suda. Za sada postoje dokazi da bude upisana u registar pedofila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh