Svaštara

U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA RAĐAJU SE NAJVEĆI NARCISI, PRIPAZITE IH SE

Ako ste ikad imali posla s narcisom, vjerovatno je to iskustvo koje ne želite ponoviti.

Horoskop - Blogspot

Ako niste, onda je to iskustvo koje svakako želite preskočiti.

Ne kažemo da su svi ljudi rođeni u ovim znakovima narcisi, ali, kako navodi Your Tango, ova tri znaka pokazuju jako puno narcisističkih osobina.

Bik

Bikovi ponekad vjeruju da su bolji od svih i da zaslužuju više od ostalih. Nedostaje im empatije jer ako se nešto ne događa njima, nemaju potrebu razmišljati o tome. prneosi “Hayat“.

Tvrdoglavi su i žele da uvijek bude po njihovom, a često imaju problema s ljutnjom. Pravi su majstori u manipulaciji, te znaju biti plitki i materijalisti.

Lav

Lavovi su tako puni sebe da je teško ne zaključiti da su narcisi. Uvjereni su da se cijeli svijet vrti oko njih i da će tako i ostati što god oni radili.

Iako djeluju jako samopouzdano, u sebi su nesigurni, što je osobina narcisa.

Škorpija

Ako se dobro osjećaju, škorpija ne pokazuju narcisističko ponašanje, ali ako ih je netko izdao ili povrijedio, odmah će se fokusirati na osvetu i neće ih biti briga koga će time povrijediti.

Njihova osveta je hladna i proračunata, a ponekad kao da ne vide ništa krivo u tome da iskoriste druge kako bi došli do svojih ciljeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh