Svaštara

Horoskop – uradite ove 3 stvari i Mlad Mjesec će vam donijeti sreću: Kako da ostvarite želje pod novom lunarnom energijom (11. april)

Horoskop – 2 stvari koje ne treba i 3 koje je važno da uradite tokom mladog Mjeseca! Evo kako da od 11. aprila privučete sreću, obilje i uspjeh…

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Novi lunarni ciklus od 11. aprila sa dominacijom mladog Mjeseca u znaku Ovna donosi vam moćnu energiju i nudi vam priliku da kanališete svoje sposobnosti i u sebi probudite snažnog vođu, piše “Lovesensa“.

Ovo je prvi mlad Mjesec u proljeće 2021. godini, pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova. Mlad Mjesec će se poravnati u Ovnu sa Suncem i Venerom i Merkurom, pa će vatrena energija nadahuniti vaše srce i um.

Ipak, Pluton formira kvadratni aspekt tokom mladog Mjeseca i donosi dinamiku, intezitet, ali i imupulsivne reakcije. uvu energiju će pomalo ublažiti prisustvo Marsa i Jupitera koji predstaljaju spoj sreće i dodatne motivacije.

Energije će tokom mladog Mjeseca biti pomiješane, a kako biste pronašli balans i iskorisili ih najbolje što možete, pratite sljedeći astro vodič!

3 stvari koje treba da uradite za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu:

1. Rizikujte i učinite nešto novo

Sada je sjajno vrijeme da krenemo na potpuno novi put. Pozovite ratničku energiju Ovna da vam pomogne da krenete naprijed u osvajanje nepoznate teritorije života. Pored toga, harmonični se*stilni aspekt između Mjeseca i planete Jupiter ispunjava vas bogatstvom i garantuje da je sreća na vašoj strani, zato se ne plašite da rizikujete.

2. Ritual sa plamenom svijeća

Ovan je vatreni znak, pa mlad Mjesec donosi vatrenu energiju. Ovo je dobar trenutak da uradite ritual sa svijećom. Pod plamenom svijeće zapišite svoje namjere, meditirajte i zamislite želje. Neka vatrena energija osvijetli vaš put ka uspjehu.

3. Ne plašite se promjena

Probudite u sebi hrabrost i oživite snove. Ne plašite se promjena koje dolaze jer vam one mogu otvoriti vrata za nešto bolje u životu. Prigrlite promjene i osvijestite šta vam to važno i novo donose na vađem životnom putovanju.

Odredite lako broj svoje sudbine i saznajte šta vas očekuje u budućnosti!

2 stvari koje ne treba uraditi tokom mladog Mjeseca:

1. Ne stidite se svojih želja

Ovan je prvi znak Zodijaka i ima dozu pojačanog ega. To znači da ćete tokom ovog mladog Mjeseca više da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Ne stidite se da izrazite svoje želje, već hrabro istupite i borite se za njih. Osvijestite sve što vas blokira u ostvarenju snova, a onda otpustite negativne vibracije koje vam ne dozvoljavaju da napredujete.

2. Ne dozvolite da vas okruženje sputava

Porodica, prijatelji, partner… Svi naši bliski ljudi imaju očekivanja od nas, ali sada je trenutak da se malo posvetit sebi. Tokom punog Mjeseca u Vagi (krajem marta) bili smo pomalo opterećeni kako da zadovoljimo druge, ali sada se točak života okrenuo. Stupite u kontakt sa svojim najautentičnijim željama i ciljevima – prihvatite stvari koje pale vatru uspjeha. Ne brinite da li ćete udovoljiti svima oko sebe i tuđim očekivanjima. Vrijeme je da malo udovoljite sami sebi…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh