Svaštara

Mačka opsjednuta WC školjkom cijeli dan pušta vodu bez razloga i izluđuje vlasnicu

KADA je kupaonica Sabrine Louise poplavila nekoliko puta zaredom, nije bila sigurna zašto se to događa. Povremeno bi čula zvuk puštanja vode u WC školjki, ali je pretpostavila da je to nekakav problem s vodovodom. Međutim, kad je provjerila, nije mogla pronaći nikakav kvar.

Ubrzo je uhvatila krivca – svoju mačku Kai, koja još od malih nogu obožava zvuk puštanja vode u školjki.

“Voli gledati vodu. S godinu dana uhvatila sam je kako koristi zahod”, ispričala je za The Dodo.

“S vremenom je počela sama puštati vodu. Činila je to preda mnom i postala je opsjednuta. Pokušala sam je spriječiti tako da bih spustila poklopac ili zatvorila vrata kupaonice, ali nije upalilo.”

https://www.facebook.com/misadventuresofkai/posts/400985544207284

Ništa ne može držati Kai podalje od WC školjke, koja je, kako se čini, njena omiljena igračka. Vlasnica je objasnila da prije spavanja čuje mačku kako pušta vodu nekoliko puta zaredom.

“To me izluđuje. Počnem vikati, ali ona ne sluša”, rekla je.

Ipak, pronašla je rješenje te je sada, prije odlaska u krevet, stekla naviku da zatvori dovod vode. Priznala je da je Kai nekoliko puta uhvatila dok je pokušavala otvoriti vodu, ali to je za nju jednostavno preteško učiniti jer ima šape.

“Sada pušta vodu samo po danu jer zna da je voda tada uključena”, objasnila je vlasnica, prenosi index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh