Svaštara

Došla s vjerenikom pred oltar, pa priznala zašto je prije 4 mjeseca išla kod tetke: Istog trena ju je ostavio

Znao je da samo jedno mora da uradi.

Kesidi Tomas - WLWT

Kesidi Tomas (34) iz Ohaja doživjela je najgori dan u životu onda kada je mislila da će biti najljepši – na vjenčanju.

Nju je samo nekoliko minuta prije izgovaranja sudbonosnog “da” pred oltarom (kada je i napravljena slika iznad) ostavio vjerenik Stiv (35) nakon što je saznao za nešto što mu nikada ne bi palo na pamet da se dešavalo njemu iza leđa.

Kesidi je, kako prenosi portal i stanica WLWT, uoči samog vjenčanja priznala Stivu da mu je prije nekoliko mjeseci bila nevjerna, kao i da je imala pobačaj.

“Rekla mu je da odlazak kod tetke prije četiri mjeseca u Vajoming, kako je tada pričala, nije bio odlazak kako bi se obišla rodbina, već da joj je ta žena pomogla da diskretno i preko veze uradi pobačaj. Stiv je ćutao, samo što nije počeo da plače. Već tada je slutio da to dijete nije bilo njegovo. Tada mu je i priznala da ga je mjesec dana u kontinuitetu varala sa kolegom s posla. Stiv se okrenuo ka nama i rekao da odlazi”, rekla je za portal jedna od zvanica sa mladine strane.

Kesidi se izvinjavala svima koji su se okupili na vjenčanju, a tu je bilo oko 20 osoba i naglasila je da je morala da mu kaže neke stvari jer nije željela da stupi u brak s lažima o sebi.

Na to joj je njen otac zamjerio što je čekala posljednji trenutak jer je uloženo dosta novca u organizaciju vjenčanja. Tu su se Kesidi, otac i još neki članovi familije sporiječkali, pa su se poslije svi u tišini razišli, piše “Objektiv“.

Nije poznato da li se Kesidi poslije priznanja pomirila sa Stivom ili ne, naglašava WLWT.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh