Svaštara

Horoskop za 28. mart: Vagu očekuju nepodnošljive glavobolje, a Djevica je konačno našla sreću u ljubavi!

Ljudi su kao muzika. Neki govore istinu, drugi su samo bučni.

Horoskop - Horoskopy.gazeta.pl/

OVAN

POSAO: Dobar dio vaših poslovnih planova nije realan. Iz tog razloga moguće je razočaranje kada budete otkrili da ideje ne mogu da se realizuju odnosno da se sprovedu u praksi.

LJUBAV: Odnos sa emotivnom partnerkom se normalno razvija i vi ste generalno zadovoljni. Međutim, osoba iz vaše primarne porodice smatra da vas izbor partnerke nije najbolji.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za zdravlje. Skloni ste infekcijama naročito disajnih organa. Glava je osjetljiva, bubrezi i sinusi. Čuvajte se povreda naročito nogu i ruku.

BIK

POSAO: Vrijedni ste i disciplinovani. Na poslu se sve odvija regularno, tako da bez ikakvih problema realizujete poslovne planove i to u predviđenom roku.

LJUBAV: Veza je u krizi. Oboje ste napeti i vrlo lako ćete započeti svađu. Ozbiljan problem je taj što nijedno od vas dvoje ne želi da prizna greške i preuzme odgovornost za postupke.

ZDRAVLJE: Kada je imunitet u pitanju i dalje je u padu tako da ste generalno osjetljivi. Cirkulacija nije najbolja tako da su mogući problemi vezani za srce i oblast glave.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Sve se normalno odvija, bez ikakvih teškoća. Što se tiče finansije očekuje vas dobitak što poboljšava raspoloženje i radni elan.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Vjerujete da se u suštini jako dobro slažete i razumijete sa drugom polovinom. Čak razmišljate i o zajedničkoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Pripazite na disajne puteve jer ste skloni infekcijama. Ukoliko imate bilo kakav simptom obratite se ljekaru i nemojte ni slučajno da sami sebi određujete terapiju.

RAK

POSAO: Zadovoljni ste ukoliko ste privatnik. Posao se odlično razvija, a očekuje vas i finansijski dobitak. Prija vam osjećaj poslovno-finansijske sigurnosti.

LJUBAV: Konačno ste zadovoljni brakom. Bračni partner pokazuje brigu i ljubav prema vama što davno nije radio. Osjećate se odlično. Znate da je on prava osoba za vas.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. U slučaju da ste bili bolesni povoljan je dan za revitalizaciju organizma. Osjećate se dobro, a apetit se vraća.

LAV

POSAO: Ukoliko imate zakazano ročište nećete proći kako bi voljeli, mada ste i sami svjesni da slučaj ne ide u željenom smjeru. Očekuje vas puno obaveza koje uspijevate da regulišete.

LJUBAV: Generalno ste zadovoljni svojim brakom. Imate utisak da je voljena osoba napeta, ali joj dajete prostora i vjerujete da je u pitanju kratkotrajno prolazno stanje.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je slaba, kao i kosti. Jako je bitno da se pokrenete u fizičkom smislu. Rekreacija na otvorenom čini čuda za vaše fizičko i psihološko poboljšanje zdravlja.

DJEVICA

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Pred vama su teškoće. Uprkos trudu ne uspijevate da ih regulišete. Demoralisani ste jer vaš trud ne donosi adekvatne rezultate.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Osjećate se sigurno i stabilno pored partnera. Sem toga, pun je razumijevanja i podrške. Imate utisak da je partner bio vrijedan čekanja.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi sa pritiskom i cirkulacijom. Djeluje da se zbog njih pretjerano ne uzbuđujete odnosno da ste prihvatili zdravstvene teškoće kao nešto neizbježno.

VAGA

POSAO: U fazi ste kreativnosti. Osmišljavate nove poslovne planove, ali niste u potpunosti realni po tom potanju. Tokom faze provere nailazite na mnogo teškoće.

LJUBAV: Smatrate da je odnos sa bračnim parterom stabilan i zadovoljavajući. Partner nije u potpunosti otvoren i iskren prema vama, ali vi to ne primijećujete.

ZDRAVLJE: Neophodno je da povedete računa o zdravlju u tekućem periodu. Disajni organi su osjetljivi, kao i bubrezi. Mogući su problemi tipa glavobolje i temperature.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna je doza opreza na poslu, naročito ukoliko treba da potpišete neki ugovor ili potvrdite usmeno neki dogovor. Poželjno je da diskrentno provjerite novog saradnika.

LJUBAV: U vezi postoje problemi, ali ne na manifestnom nivou. Problem je što niste otvoreni i iskreni međusobno, a pritom se pravite kao da je sve u najboljem redu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je osjetljivo. Čuvajte se povreda naročito u oblasti ruku, nogu i glave. Skloni ste infekcijama naročito disajnih organa. Nervi su prilično osjetljivi.

STRIJELAC

POSAO: Na poslu se sve odvija rutinski. Nema nikakvih problema. Vi ste pouzdani, fokusirani na obaveze. Sve što planirate da uradite u toku dana to ćete i odraditi.

LJUBAV: U slučaju da ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo. Odmah ćete prepoznati kvalitete koje druga strana posjeduje i potruditi se da se druženje nastavi.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je odlično. Imunitet vam je jak, vi se osjećate snažno. Nema pokazatelja da treba da brinete o zdravlju, samo nastavite sa uobičajenim navikama.

JARAC

POSAO: Koncentracija vam je problematična što može da prouzrokuje teškoće. Prilikom sastanaka, dogovora ili potpisivanja ugovora neophodno je da sve više puta provjerite.

LJUBAV: Brak smatrate stabilnim. Bračna partnerka nije sigurna u vaše emocije i prilično je ljubomorna. Smatrate da nema razloga za takvo ponašanje.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za zdravlje. Neophodno je da povedete računa o disajnim organima, nervima i bubrezima. Moguća je temperatura ili glavobolja.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste zainteresovani za uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima. Uspostavljate komunikaciju i nadate se da će ona da vas dovede do zajedničke saradnje.

LJUBAV: Veza je puna izazova zahvaljujući vama. Prilično ste nervozni, skloni svađama, neke stvari ne vidite na realan način. Druga strana pokušava da ostane staložena.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja se ne vide novi problemi. Ukoliko ste bili bolesni organizam se oporavlja. Vraća vam se apetit i osjećate se snažnije nego ranije.

RIBE

POSAO: Situacija na poslu je stabilna. Vi ste odgovorni, vrijedni, dobro organizovani. Dan prolazi bez stresa i problema. U suštini ste zadovoljni kako se posao odvija.

LJUBAV: Nepotrebno vas muče određene stvari. Jako ste ljubomorni na porodicu partnera ne shvatajući da je u pitanju različit tip ljubavi i da vas oni ne ugrožavaju.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste razmišljali o dijeti ovo je pravi dan za njen početak. Ukoliko vas dijeta ne zanima, potrebno je da povedete računa šta i u kojoj mjeri unosite u organizam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh