Svaštara

Iritantne navike znakova Zodijaka: Bikovi su nespretni i neoprezni – Ribe neuredne i zaboravne

Ostavljanje nereda za sobom, nespretnos ili zaboravnost su sitnice koje mogu da nas jako iznerviraju i dovedu do ludila. Svaka znak Zodijaka ima najmanje dvije navike koje nas izluđuju.

Horoskop - Balkanspress.com

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna znaju biti pretjerano zapovjednički nastrojeni i ponekad je sa njima nemoguće naći kompromis. Ponekad jednostavno morate da ih pustite da rade po svome jer ne žele da slušaju glas razima. Budite oprezni sa njima jer bi vas mogli okriviti za svoj neuspijeh.

Bik: Znaju biti veoma nespretni i neoprezni sa osjetljivim predmetima koji mogu lako da se polome. Oni su radoznali i vole da dodiruju sve što im privuče pažnju što veoma često može da završi katastrofalno. Blizanci: U njihovoj je prirodi da mijenjuaju mišljenje i svojom neodlučnošću mogu da vas izluđuju.

Oni ne vide ništa loše u tome, čak su u stanju da prekinu neki posao koji je skoro pri kraju kako bi započeli novi. Rak: Njihovo raspoloženje je veoma promjenljivo kada nisu naspavani. Ako se desi da ustanu na lijevu nogu mogi biti neraspoloženi cijeli dan, pa je najbolje da im date malo prostora.

Lav: Lavovi su u stanju da pričaju o sebi satima bez prestanka. Oni su uvijek veoma glasni bilo da se hvale, jedu ili gledaju tv. To ne bi bio toliki problem da znaju biti malo tiši. Djevica: Djevice su veoma izbirljive bilo da se radi o izboru jela ili sa kim žele da se druže.

Ponekad su veoma netaktične i sklone osuđivanju. Imaju visoke standarde i očekuju da se svi ponašaju prema njima. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage zaborave na sve oko sebe kada se zaljube. Oni su onaj tip prijatelja koje više nećete tako često viđati kada uđu u novu vezu, ali kada se ta veza završi potražiće vas ponovo.

Škorpija: Škorpije imaju tu naviku da nestanu kada treba da zasuču rukave i pomognu vam. Ako nisu raspoloženi da vam pomognu biće vam veća smetnja nego pomoć zbog čega ih mnogi smatraju neviđenim ljenčinama.

Strijelac: Strijelčevi vole da daju velike izjave koje na kraju mogu da izgledaju prilično haotične. Kada kuhaju upotrijebiće sve moguće kuhinjske aparate i zaprljati gomilu posuđa. Kada se tuširaju poslije njih ćete naći bar pet peškira koji moraju na pranje.

Jarac: Znate one osobe koje uvijek zaboravljaju da ponesu novčanik sa sobom? Jarčevi su jedni o tih. Takođe imaju još neke iritantne navike kao što su puckanje prstima ili klikanje i igranje olovkom čime mogu da vas izlude.

Vodolija: Vodolije ponekad znaju biti veoma osamljene i dosadne. Veoma im je teško da se vežu sa nekoga i treba im mnogo vremena da puste nekoga u svoju blizinu. Oni imaju neki svoj životni ritam i može vam biti prilično teško da im se približite.

Ribe: Ribe znaju biti jako neuredne i zaboravne. Lako gube ključeve, naočale, telefon i nikada ne stavljaju stvari tamo gdje im je mjesto. Ako imate Ribu u svom životu vjerovatno vam se desili hiljadu puta da idete i skupljate stvari za njima. Kada ne gube stvari onda grizu nokte do jagodica,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh