Svaštara

Uredu je prihvatiti mane muškarca, ali ne žmirite pred problemom: 5 pokazatelja da nije za vezu

Mudri odabir partnera jednako je važan kao i sama ljubav. Stoga ćemo u nastavku istaknuti nekoliko znakova koji će vam pomoći da prepoznate muškarca koji nije najbolji materijal za vezu.

Muškarac i žena u vezi - Webtribune.rs

Manjak poštovanja: Vrlo je važno pažljivije pogledati kako se muškarac odnosi prema drugima: Ne samo prema onima koji zauzimaju najviši položaj u društvu, već i prema onima koji su nižeg statusa. Ako ne poštuje druge ljude, kasnije možda neće poštovati ni vas.

Problematična priroda: Niko ne voli muškarca koji se ne zna kontrolisati. Definitivno ne želite biti u vezi s nekim ko ima problema sa upravljanjem emocijama, posebno bijesom. Dokazano je da većina muškaraca drastično mijenja svoj odnos prema djevojci nakon što provedu dosta godina zajedno.

Ako ste sa takvim muškarcem vjerovatno će biti samo pitanje dana kada će se tako ponašati prema vama. Jedno je prihvatiti sitne mane muškarca a drugo je zažmiriti na veliki problem. Manjak saosjećanja: O osobi se može puno reći po tome kako reaguje na poteškoće.

Ako momak sa kojim ste u vezi nije zainteresovan za bilo koji problem i ne zna kako vas utješiti, onda nije vrijedan vašeg vremena. Nije važno koliko ste jaki, jer u vezi je važno znati da će i vaš partner priskočiti u pomoć kad je cijeli svijet protiv vas.

A tražiti ovo od nekoga ko nije u stanju da se brine o sebi previše je. Raspikuća: Ne možete planirati budućnost s čovjekom koji olako baca novac i koji ne planira to da promijeni. To nije znak materijalne sigurnosti, već neizvjesne budućnosti.

Vrlo je važno da vaš partner shvati važnost štednje i mudrog ulaganja novca. Nedostatak vremena: Da biste izgradili čvrstu vezu partneri trebaju dosta vremena provoditi zajednio. Ako on radije svoje vrijeme provodi na drugim mjestima nego sa vama, zapitajte se ko mu je prioritet, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh