Svaštara

HOROSKOP – Nježne i romantične vibracije prate nas sve do 21. marta: Venera u Ribama donosi nam bezuslovnu ljubav

Simpatična Venera u Ribama simbolizuje uživanje u nježnim trenucima i romantičnim vibracijama.

Djevojka - Infpult.info

Venera, planeta ljubavi i ljepote, boravi u znaku Riba do 21. marta i donosi nam nježne, iskrene i snene vibracije. Sve dok ne pređe u znak Ovna, bićete izuzetno osjetljivi i usmjereni na ljubav, ne samo u vezama, već i na čitavo čovječanstvo. Vaša ljubav će biti bezuslovna, ali prevelika osjetljivost i empatija mogu uzrokovati i emotivne rane na duši.

Simpatična Venera u Ribama simbolizuje uživanje u nježnim trenucima i romantičnim vibracijama. U ovom periodu pokušat ćete da shvatite svoje voljene, iako smatrate da ste vi puno puta ostali neshvaćeni. Ovo je trenutak praštanja i čvrstih veza – vrijeme u kojem pokazujete najčistiju stranu svog srca.

Venera u Ribama je nježna i puna ljubavi, donosi čežnju za nečim što je teško odrediti i što je teško zadovoljiti. Granice će biti zamagljene, sve postaje poput mirnog jezera, od divlje reke neće biti ni traga. Željet ćete da nesebično opraštate, dopuštate i dajete.

Ipak, pogrešno je tumačiti ovu Veneru kao slabost, jer ćete sposobnost praštanja prihvatiti kao snagu. Lako ćete se zaljubiti i uroniti u more emocija. Jedina mana je što nećete uspjeti da uspostavite granice i što ste skloni da zanemarite sebe i svoje potrebe zarad drugih.

Pokušajte da izbjegnete ljude koji bi mogli da iskoriste vašu osjetljivost. Nemojte upadati u zamke tuših emocionalnih tereta. Čuvajte se toksičnih osoba i njihove potrebe da crpe negativnu energiju.

Ostanite zaljubljeni, sanjivi i ljubavi žedni, ali ne zanemarite svakodnevne obaveze, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh