Svaštara

Poljubac u čelo i njegovo značenje

Djela govore više od riječi, a to važi i za poljubac. Kada vas neko poljubi u čelo, to ima posebno značenje, a evo i kakvo. Poljubac u čelo predstavlja mnogo intimniji i ličniji znak nego što mnogi misle. Kada vas neko poljubi u čelo, znajte da zauzimate vrlo posebno mjesto u njegovom srcu.

Poljubac u čelo - Wannabemagazine.com

Poljupci u čelo su česti kod prijatelja, parova, roditelja, ali možemo sa sigurnošću tvrditi da znače puno više od bilo kakvih drugih poljubaca. Evo i zašto!

Ovakav poljubac možete da dobijete od vašeg prijatelja kada ste pod stresom, a on želi da vas utješi. Ali, ako vas ovako poljubi osoba koja vas je prije toga ljubila na neki intimniji način, to znači da vaš odnos postaje ozbiljniji. prenose “Nezavisne“.

Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da dijeli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite.

Ukazuju na vrlo duboku emocionalnu povezanost, a znače i zahvalnost i poštovanje!
Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: “divna si” ili “obožavam te”. Poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mjestima ako ne želi da bude preočito.

Tiho poručuje: “Volim te”
Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh