Svaštara

20 istinitih činjenica o ljudima rođenim u znaku Ovna

Osobe rođene u znaku Ovna mogu biti veoma impulsivne, energične i hrabre. One se kroz svaku životnu situaciju vode svojim prirodnim instinktima.

Žena u znaku "ovna" - Ilustracija/Blogspot.com

Oni uvijek daju svoj maksimum i često ne brinu o posljedicama svojih postupaka. Takvo njihovo ponašanje ponekad može loše uticati na ljude koji ih okružuju. Osobe rođene u znaku Ovna su pune izazova, strastvene su i veoma izdržljive, a sve je to posljedica njihove vatrene prirode i planete vladara, Marsa.

U nastavku pročitajte dvadeset zanimljivih, ali istinitih, činjenica o osobama rođenim u znaku Ovna koje možda niste znali. 1. Ako imate u svom životu jdenog Ovna, onda znate da pred njim nema pretvaranja. Oni imaju tu sposobnost da odlično procjenjuju ljude.

2. Ovnovi imaju veliko srce, ali ako im ne pokažete poštovanje, možete očekivati negativno ponašanje. 3. Osobe rođene u znaku Ovna znaju biti veoma umiljate, ali isto tako znaju biti i okrutne. Sve to zavisi od njihovog raspoloženja.

4. Žene rođene u zaku Ovna su veoma ljubazne, sve dok ne pređete njihov prag tolerancije. 5. Kada ima loš dan, sve što mu je potrebno je topao zagrljaj.

6. Ovan će vjerovati u vas čak i onda kada vi sami ne budete vjerovali u sebe. 7. Oni ne vole ništa što je sporo i mogu biti veoma nestrpljivi. Nervira ih sve što je sporo, bilo da se radi o ljudima ili bilo čemu drugom.

8. Ovnovi su veoma lojalni i od vas će očekivati isto. Bolje ih nemojte izdati jer nećete znati šta vas je snašlo. 9. Osobe rođene u znaku Ovna mogu biti veoma razdražljive te često imaju potrebu da nekoga udare. 10. Ovan može u jednom trenutku eksplodirti od bijesa, a u drugom može biti miran kao janje.

11. Učiniće sve što je u njihovoj moći da zaštite one ljude do kojih im je stalo. 12. Osobe rođene u znaku Ovna mogu na prvu izgledati veoma hladnokrvno, ali su u suštini veoma krhke, blage i osjetljive. 13. Ne vole kada moraju ponavljati jednu stvar više puta.

14. Ovnovi rijetko imaju mnogo prijatelja. Oko sebe drže samo one odabrane. 15. Imaju veoma dobar smisao za humor, koji dolazi do izražaja tek kada su u društvu. 16. Jedine tri stvari koje će očekivati od partnera su povjerenje, poštovanje i lojalnost.

17. Ovnovi će se uvijek truditi da razumiju kako neke stvari rade i funkcionišu. A ako se nekim slučajem to ne dogodi, dići će ruke i nastaviti dalje. 18. Ovnovi su veoma iskrene osobe i neće ih biti briga ako nekoga povrijede svojim izjavama. 19. Ovan će vas uvijek poljubiti kao da to radi poslednji put.
20. Nikada neće tražiti dozvolu da nešto uradi,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh