Svaštara

6 astroloških tranzita do kraja februara koji će prodrmati vaš ljubavni život

Do kraja mjeseca februara na nebu će se desti čak 6 velikih zvijezdanih tranzita, koji će umnogome uticati na naše živote.

Par - Ilustracija / Kurir.rs

Dobro ih upamtite i preokrenite ih u svoju korist:

17. FEBRUARA: SATURN U VODOLIJI SA URANOM U BIKU

Otpornost na promjene. Unutrašnja dilema. Transformacija vjerovanja, stvaranje novih programa i demontiranje starih struktura, daleko od toga da je nešto negativno, dio je puta koji će vas približiti vašim snovima.

18. FEBRUARA: SUNCE ULAZI U RIBE

Introspekcija. Duhovnost. Kreativna snaga. Borite se protiv neodlučnosti. Istrajte. Počastite svoju osjetljivost i povežite se nadahnućem.

20. FEBRUARA: MERKUR POČINJE SVOJU DIREKTNU TRAJEKTORIJU U VODOLIJI

Optimizam. Pomirenje. Zrelost. Kompresija. Novi projekti. Ponovo se povežite sa udaljenim prijateljima i radnim kolegama.

21. FEBRUARA: CERERA ULAZI U OVAN

Dinamizam. Autonomija. Samodovoljnost. Vježbanje fizičke aktivnosti je od suštinskog značaja za kanalisanje prekomjerne energije.

25. FEBRUARA: VENERA ULAZI U RIBE

Romansa. Izmirenje. Zavođenje. Emocionalnost. Idealizacija. Želja za izražavanjem ljubavi i naklonosti. Izbjegavajte samoobmanu.

28. FEBRUARA: VELIKI ZEMALJSKI TRIGON

U proučavanju astrologije, prisustvo velike trigone smatra se znakom sreće. Generalno, ova konfiguracija se stvara kada se tri planete, koje prolaze kroz znakove istog elementa, povežu jedna sa drugom, formirajući trigone.

28. februara desit će se Veliki zemaljski trigon u kome će Mjesec biti u Djevici, Pluton u Jarcu i Mars u Biku. Ovo poravnanje promoviše postizanje materijalnih ciljeva zahvaljujući istrajnosti, realizmu i ličnom povjerenju pojedinca, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh