Svaštara

Tek kada nešto izgubiš shvatiš koliko ti je to važno: Nisam izgubio samo ženu, već mnogo više

Tek kada nešto izgubite u životu, shvatite šta ste imali i koliko vam je to bilo važno.

Tužan muškarac - Blogspot.com

Sve što sam uvijek želio jeste da budem dobar suprug, dobar otac svojoj djeci i najbolji ljubavnik svojoj ženi. Iako moj brak nije bio savršen, uvijek sam volio svoju suprugu. Ništa u životu nisam mogao zamisliti bez nje i razvod od moje supruge je bio najbolnije iskustvo kroz koje sam prošao u životu.

Iako sam na papiru izgubio suprugu, u stvarnosi sam izgubio mnogo više. Izgubio sam jedan dio sebe koji nikada neću moći dobiti nazad. Znam da sam ja najviše doprinio našem razvodu iako sam se toliko trudio da spasim naš brak.

Priznajem, prevario sam sam je i to ne mogu ispraviti, zato sam je pustio da pokuša ponovo pronaći svoju sreću pored nekog drugog muškarca. Ona mi je ostvarila san da imam porodicu, divnu ženu i prekrasan dom, a ja sam to sve bacio u vodu zbog moje muške slabosti i nemogućnosti da odolim iskušenju i drugoj ženi.

Znam da sam je povrijedio svojim ponašanjem i kajem se zbog toga, ali sam povrijedio i sebe i izgubio ono najvrjednije što sam imao u životu. Divnu ženu, divnu porodicu i skladan dom. Nikada nisam mislio da ćemo nas dvoje od svih ljudi na svijetu doživjeti ovakav poraz koji smo doživjeli.

Nikada nisam mogao ni zamisliti da ću morati nastaviti život bez nje sasvim sam. Nas dvoje smo se popeli na najviši vrh, ali smo se okliznuli i pali čim smo dotakli vrh. Svojom krivicom sam izgubio sve. Izgubio sam svoju suprugu, svog životnog saputnika i najboljeg prijatelje. Izgubio sam svoju porodicu i svoj smisao života, prenosi infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh