Svaštara

Ovo je pet najbezobraznijih horoskopskih znakova, s njima ne ulazite u sukob

Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji se smatraju najbezobraznijima. Oni se rijetko kad ispričaju zbog svog ponašanja.

Kraljica drame - Cosmopolitan.hr

vo je pet najbezobraznijih horoskopskih znakova.

Strijelac
Strijelci vole zabavu, ali prema astrologiji, oni su ujedno i najbezobrazniji znakovi. Često znaju biti grubi, bahati i nepristojni u komunikaciji s drugim ljudima, a zbog takvog ponašanja uopće se ne ispričavaju. prenosi “N1“.

Škorpion
Škorpioni ne mare za tuđe osjećaje i svejedno im je ako su nepristojni, bez obzira u kakvoj se situaciji nalaze. Ako imaju nešto za reći, to će učiniti, bez obzira što drugi mislili o tome

Blizanci
Osobe rođene u znaku Blizanaca često se smatraju jednim od najnezrelijih horoskopskih znakova jer ponekad ne mogu kontrolirati svoje osjećaje. Često im je procijeniti neke situacije i obično ih u takvim trenutcima savladaju emocije, zbog čega često dolaze u neugodne situacije.

Ovan
Ovnovi vole imati kontrolu u svakoj situaciji, a kada stvari krenu u suprotnom smjeru, brzo postanu nepristojni i bezobrazni prema drugim osobama.

Bik
Bikovi su prilično rezervirane osobe, pa ako ih netko provocira, neće mu ostati dužni i situacija će vrlo brzo postati neugodna. Prema tome, ako imate prijatelje koji su rođeni u znaku Bika, dobro razmislite hoćete li ih provocirati, piše Pinkvilla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh