Svaštara

Horoskop – 8. januar je čudesan dan: Očekuju nas dvije suprotne i moćne energije! Evo kada treba da budete oprezni

8. januara događa se se*stil Sunca i Neptuna i kvadrat Merkura i Marsa! Očekuju nas i lijepe stvari, ali i mračna energija koju moramo izbjeći…

Horoskop - Alo.rs

Petak, 8. januar boće magičan dan iz dva razloga – nastaje se*stil između Sunca i Neptuna i kvadrat Merkura i Marsa.

Se*stil Sunca i Neptuna podstiče u nama maštu, kreativnost i snagu vizualizacije. U ovom danu otkriće se mnogi talenti, a na profesionalnom polju uspjet ćete da iskoristite stare sposobnosti i vještine.

Neptun nas vraća prirodnim isntiktima, našim korijenima i čini da budemo izuzetno intuitivni. Baš zbog otvorene aure i izoštrenioh čula bićete lakša meta za negativnu energiju, pa je važno da tokom ovog dana obratite pažnju u kakvom okruženju se nalazite.

Imat ćete pojačanu sposobnost da pročitate i lakše otkrijete misli i emopcije drugihh ljudi, a pojačana je i empatija. U ovom danu pomozite bliskim ljudima, barem savjetom ih usmjerite na svijetlu stranu i pokušajte da obnovite neke odnose koji vam znače, a zahladjneli su bez osnovanog razloga.

Poruka Se*stila Sunca i Neptuna – Širite ljubav i dobrotu, jer tako čistite dušu i stvarate dobru karmu.

Dok nam se*stil Sunca i neptuna donosi pojačanu intuiciju i atmosferu ljubavi, kvadrat Marsa i merkura želi da ovo dobro ugrozi svojim vatrenim temperamentom i žustrinom.

Kvadrat Marsa i Merkura nije bsš povoljan aspekt, naročito kada je riječ o ljubavi. Ovaj položaj dvije moćne planete najčešće donosi pretjerano razmišljanje, brze misli, ali i otklanjanje svih barijera u komunikaciji.

Bićete izuzetno nepromišeljni i neće uspjeti da kontrolišete svoje riječi. Moguće su velike turbulencije u komunikaciji što se može negativno odraziti i na ličnom i na profesionalnom planu.

Takođe, ovo nije povoljan period za donošenje važnih odluka, jer ste vrlo brzopleti i ne kreirate važnu strategiju. Pokušajte da odložite odluke ili potražite pomoć stručnjaka kako ne biste napravili greške koje bi vas puno koštale u budućnosti.

Bićete razdražljivi i osjetljivi, pa će vas mnoge riječi i kritike lakše pogađati. Pokušajte da se umirite uz pomoć meditacije i pozitivnog okruženja. Takođe, sekstil Sunca i Neptuna uspjet će da ublaži ovaj uticaj, a upozorenja intuicije značit će vam više nego ikada, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh