Svaštara

“Bojim se da moj suprug ima dijete s bivšom ljubavnicom nakon što ga je nazvala”

Iako nije pričao s njom, boji se da skriva veliku tajnu.

Razgovor na telefonu - Ilustracija/Net.hr

Privatni istraživač nazvao je mog supruga da mu kaže da žena iz njegove prošlosti želi stupiti u kontakt s njim. S njom je imao aferu samo dvije godine nakon što smo se vjenčali. U braku smo 20 godina, ali imali smo problema na početku koji su rezultirali njegovom prevarom – napisala je jedna žena za The Sun.

Prije godinu dana dobio je poziv od privatnog istraživača, a ona je načula njihov razgovor. On je rekao istraživaču da ne želi stupiti u kontakt s njom i da više ne zove ovaj broj. Počela je razmišljati zašto bi ga zvala i sada se boji da je imala dijete s njim te mu želi reći istinu. Pokušala je nazvati broj, ali niko se ne javlja.

Osoba s kojom možete i trebate razgovarati je vaš suprug, iako je moguće da ne zna odgovor jer je odbio kontakt s njom. Priznajte ste da ste čuli njihov razgovor i da se ne možete smiriti od brige. No upamtite, preživjeli ste tu aferu i možete i ovo proći. Ako ima tajnu, možda će vas zbližiti ako je podijeli s vama – odgovorila joj je Deidre, prenosi “Večernji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh