Svaštara

‘Suprug želi se*s samo kada je pijan, osjećam se poniženo’

Ispričala je kako stvari stoje i tražila neki savjet.

Žena - Nenad Stojkovic - CC BY 2.0

Anonimna 28-godišnjakinja ima probleme u braku s 31-godišnjim suprugom, pa je pomoć odlučila potražiti kod psihoterapeutkinje Deidre koja odgovara na ovakva i slična pisma putem portala The Sun.

“U braku smo dvije godine i primijetila sam da uvijek prije seksa mora nešto popiti – i to ne baš malu količinu.

Ionako nemam neko visoko samopouzdanje, a ovo samo pogoršava stvari. Pitala sam ga zašto je situacija takva, a rekao je da je samo navečer raspoložen za seks.

Ja znam da je to zato jer tada može piti. Ujutro i tijekom dana funkcionira normalno.” Deidre kaže da donosi zaključke da je problem s alkoholom vezan za nju, a zapravo se radi o suprugu.

“Alkohol može pobuditi želju za seksom, ali to nije zdravo. Može doći do problema sa srcem i erekcijom. Predloži mu da se uzbudite na zdrav način, recimo masažom”, prenosi vecernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh