Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za Januar – Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Zima - Ženskikutak.rs

Ovan: Ovnovi bi zbog svojih ambicija mogli da zanemare svoj privatni život. Ppostavite neka ograničenja i trudite se da posvećujete dovoljno vremena i porodici i poslu. Tek kada se riješite svih obaveza moći ćete da se opustite i uživate.

Ovo bi mogao biti mjesec u kome ćete moći proslaviti svoj novi uspijeh i imaćete želju da to svima pokažete. Ovo će takođe biti mjesec u kome ćete moći ponovo da otkrijete sebe. Pustite djete u vama da podivlja i oslobodite se ograničenja koja vam nameću drugi. Svaku prepreku koja vam se nađe na putu ćete moći riješiti ako budete slušali svoj razum.

Bik: Osjećaćete se veoma privlačnim, a drugi će to da primjet što bi moglo da vam bude od koristi u drugoj polovini mjeseca. Otvoriće vam se neke nove mogućnosti i neke nove poslovne prilike koje biste trebali da iskoristite. Mogli biste dobiti dobre vijesti o nekim ulaganjima koja ste napravii u prošlosti, a koja bi sada mogla da poboljšaju vašu finansijsku situaciju.

Budite oprezni sa svojim stavovima kako ne biste izazvali svađu i raspravu sa svojim nadređenima ili radnim kolegama. Neka vaše komunikacijske vještine budu otvorene, ali pazite na koji način se obraćate. Blizanac: U januaru će vaši izvori prihoda biti u centru pažnje,piše Infpult

Kako je krenulo trebali biste se zabrinuti za vašu finanasjsku situaciju u budućnosti. Pokušajte da preusmjerite svoj novac u nešto korisnije kako ne biste doživjeli gubitak. U drugoj polovini mjesece vaše komunikacione vještine će se poboljšati, posebno sa vašim najbližima.

U drugoj polovini mjeseca bi sve trebalo da krene na bolje i da se vratite u svoju svakodnevnu rutinu. Bićete veoma optimistični što će vam pomoći da se sa lakoćom borite sa svim preprekama i problemima koji vam se nađu na putu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh