Svaštara

HOROSKOP – Koje novogodišnje odluke treba donesu Rak, Škorpija, Ribe

Evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Rak, Škorpija i Ribe!

Žena - Twitter

Kako novogodišnje odluke donose Rak, Škorpija i Ribe!

Osjećaji upravljaju vašim ponašanjem u većoj mjeri nego što ste toga svijesni, pa i odluke koje donosite zavisi od vaših raspoloženja. Jednog ste dana nepokolebljivi, da bi vam se već narednog dana vaša odluka učinila nevažnom. Na njeno mjesto ravno iz vaše nabujale mašte stiže nova pošiljka snova i želja, vizija i maštarija.

Kada krenete tragovima svoje mašte i kad stupite na trusno područje stalno promjenjivih unutrašnjih raspoloženja, ponekad niste više sigurni što želite. Vaš znak pripada elementu vode, a voda uvijek pronađe put prema naprijed, koristeći intuiciju, empatiju i kreativnost. Možda nećete biti uporni u ostvarenju odluka, ali ćete sljedeći tragove svoje mašte stići tamo gdje trebate.

Škorpija je tvrdoglava u svojim razmišljanjima pa će strastveno ustrajati u odlukama. Ako shvati da vaše odluke ne odgovaraju stvarnosti, odustaće uz puno drame. Ribe su snalažljive i imaju najizraženiju intuiciju koja ih usmjerava poput nevidljivog kompasa.

Ribama nisu potrebni spiskovi i čvrste odluke, one će spontano uhvatiti pravi trenutak, pravi talas energije i osjećaja. Ona će ih ponijeti prema ostvarenju onih odluka čiji se glas najjače čuje u njihovoj suštini.

Rak ima najviše inicijative, ali ranjiviji je nego što izgleda pa ga osjećaj da drugima nije potrebna njegova brižnost ili da ne mare dovoljno za njega može navesti da odustane, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh