Svaštara

Bivša ljubav se vraća u zadnjim danima novembra ovim znakovima

Ukoliko ste pripadnik jednog od ovih znakova, očekujte neočekivano u danima koji su pred Vama.

Horoskop - Espreso.rs

Bivša ljubav će se ponovo pojaviti u Vašem životu i probuditi određena osjećanja u Vama. Razmislite dobro o kvalitetu susreta sa tom osobom.

RAK

Za Rakove će kraj novembra biti u znaku velikih promjena u ljubavnom segmentu. Naime, zauzete Rakove očekuju posebni trenuci kraj voljene osobe. Bit ćete zaista sretni i ništa Vam tu neće stvarati određenu prepreku kako bi bili sretniji nego ikada. Voljena osoba će Vam dokazati svu ljubav koju osjeća prema Vama.

Međutim, slobodni Rakovi mogu očekivati zanimljiv susret sa bivšom ljubavlju. Moguće je da će još uvijek postojati stara osjećanja u Vama i da ćete željeti da ponovo pokušate u ljubavi sa njom. Poslušajte svoje srce šta Vam kaže i tako postupite u svakom trenutku.

ŠKORPIJA

Škorpije će u sebi probuditi stara osjećanja koja su postojala kraj bivše ljubavi. To će za Vas biti osoba koja Vas neizmjerno razumije i poštuje u apsolutno svakom trenutku. Bićete sretniji nego ikada i treba da iskoristite svaku sekundu kraj te osobe kako bi ta ljubav bila sve veća.

Vaša bivša ljubav će zapravo biti osoba sa kojom treba da provedete ostatak svog života. Očekuje Vas neopisiva, ogromna sreća kraj te osobe i more ljubavnih, romantičnih trenutaka. Ta osoba je prava za Vas i neko od koga ni u jednom trenutku ne treba da odustajete, bez obzira na sve.

VODOLIJA

Vodolije koje su slobodne, očekuje sudbinski susret sa osobom iz prošlosti. Sudbina je odlučila da Vas iznenadi sa nekim ko Vas je nekada neizmjerno činio srećnima. Naime Vi jeste osoba koja se teško veže za bilo koga. Ali, kada jednom zavolite, to je za cijeli život.

BIVŠA LJUBAV se vraća u Vaš život, a moguće i u Vaše srce. Stoga, moguće je da ovu osobu još uvijek volite i da ste spremni voljeti je do kraja života, ili ostati hladni kao špricer prema svim pripadnicima suprotnog pola oko sebe.

BLIZANCI

Blizanci, Vi kada nekog zavolite, to je ljubav koja ruši sve granice. Međutim, zbog niza okolnosti, desi se da Vaša do nekog trenutka najveća ljubav,postane bivša ljubav. Tada se osjećanja prema njoj gase i postajete ravnodušni prema toj osobi, trudeći se da je ignorišete potpuno.

Ali, onda se desi nešto sasvim neočekivano. Kraj novembra će upravo biti u tom stilu kada će Vam poslati u život osobu sa kojom ste nekada uživali u ljubavi. Tada će se Vaša osjećanja ponovo uzburkati tako da neće znati šta je najbolje što moćete učiniti, dok ne razmislite o tome kakav bi Vaš život bio bez te osobe.

RIBE

Ribe, ovo je Vaš period. Osoba koju još uvijek podsvjesno volite, vratiće se u Vaš život. Pružiće Vam se druga šansa za tu ljubav i to ne smijete propustiti ma kakve okolnosti bile. Nikakve prepreke Vas ne smiju zaustaviti u tome da budete kraj osobe koja je stvorena za Vas.

Vaš život je u svakom trenutku prepun mnogo dešavanja. Jedna od takvih dešavanja će biti upravo vezana za bivšu ljubav. Sigurni smo da ćete kvalitetno razmisliti i napraviti pravi izbor, prenosi sajt “Ljubavna Adresa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh