Svaštara

Blago onom ko njih oženi: U ova tri znaka Zodijaka rođene su najbolje supruge

Žene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje supruge i za mnoge je veliko iznenađenje što se na listi se ne nalazi Riba, za koje se smatra da su najnježnije i najprivlačnije žene, ali se za brak, izgleda, traže neki drugi kvaliteti.

Beba s roditeljima - Kurir.rs

1. Rak – porodični tip žene

Žene koje su u horoskopsku Rakovi svoju porodicu uvijek stavljaju na prvo mjesto i sve svoje brige i obaveze ostavljaju po strani.

One su vjerne i jako dobre domaćice, i njihova najveća želja jeste da odmah zasnuju porodicu i prošire je djecom. A najveća njihova vrlina jeste što one najmanje varaju svoje partnere.

2. Djevica – žena koja drži sve pod kontrolom

Djevicu je, zbog svog perfekcionizma kojem naginju, jako teško osvojiti na početku. Ali kada im jednom osvojite srce, ona vas nikada neće ostaviti i predaće se u potpunosti svom partneru.

Najvažnija stvar u vezi im je poštenje i jednakost i ukoliko imate te uslove i ako je veza takva one su sretne i to će njihov partner jako brzo i osjetiti.

One su poznate po tome što sve drže pod kontrolom, svoje i partnerove obaveze, i uopšteno cijele porodice. I naravno, kada sve funkcioniše i ide po planu, svi mogu da budu sretni i zadovoljni.

3. Lav – partnerka koja je lojalna i uvijek spremna da se bori za svog partnera

Žene koje su Lav u horoskopu su borci što pokazuju i kada su u vezi. Trude se da održe strast ali takođe i nježnost, i partner im je uvijek na prvom mjestu i branit će ga šta god da se desi.

Lavice su takođe porodični tipovi i one vole da imaju puno djece oko sebe, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh