Svaštara

Curu koja je prodavala bikini pitao za fotku u njemu, brzo je požalio

MLADOJ ženi koja je na internetu prodavala bikini javio se muškarac koji je tražio da mu pošalje fotografiju na kojoj se vidi kako bikini izgleda na osobi, a ona mu je dala upravo ono što je tražio.

Tess Wilson objavila je fotografiju crnog kupaćeg kostima na Facebook Marketplaceu koji je prodavala za oko 4 funte prije nego što je od “potencijalnog kupca” dobila poruku koju je prvotno planirala ignorirati.

Tess iz Georgije u SAD-u nije htjela obraćati pažnju na zahtjev muškarca, no njezin brat iskoristio je priliku za osvetu. Nakon što su braća skovala plan, Tess mu je poslala bratove fotografije u bikiniju na kojima pozira u zavodničkoj pozi.

Fotografije su izazvale salve smijeha na Facebooku. “Naravno da sam htjela ignorirati, ali Kade nije mogao odoljeti”, napisala je te dobila brojne lajkove i pohvale za reakciju.

“Tvoj brat postao mi je junak”, piše uz objavu koja je objavljena još 2017. godine, no sad je ponovno postala viralna, piše The Mirror.

“Dobra! Imaš sjajnog brata”, još je jedna od reakcija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh