Svaštara

Što njegova omiljena poza govori o njegovom karakteru?

Svaki frajer ima pozu u kojoj se najviše voli seksati. ali možda nisi znala da ti njegova omiljena poza, osim fizičke kondicije, može otkriti i mnoge tajne njegovog karaktera. Njegov pristup seksu govori i što on zapravo želi u vezi, kao na primjer, da te muškarac koji voli misionarsku pozu vjerojatno neće prevariti jer ne traži nove avanture. Psiholozi kažu da muškarci često pokazuju svoju emotivnost kroz seks te da ga tako možeš odlično upoznati. Evo što njegova omiljena poza govori o njemu.

Ljubavni par - Blogspot

Sjedećki

Muškarci koji uživaju u ovoj pozi često vole pokazati osjećaje ali nisu prezahtjevni. Za njih je intimnost u vezi bitna ali će ti rado dati prostora.

Stojećki

Ovakav tip će u životu, baš kao i u seksu, naporno raditi da dobije ono što želi.

Stojećki u tuš kabini

Ako on najradije seks obavi u kadu znači da je učinkovit, uredan i pomalo dosadan.

Uza zid

Muškarac koji preferira ovu pozu traži brza zadovoljstva i lako mu je ugoditi.

Doggy style

Ova poza nije nimalo intimna te ako te stalno okreće od sebe, to može biti znak da ne želi nešto ozbiljno. Ovakvi tipovi su pomalo divlje naravi.

Žena gore

On je tip muškarca koji voli prepustiti kontrolu curi te pokazuje da mu je također bitno i tvoje zadovoljstvo.

Analni seks

Tipovi koji sa curom preferiraju analni seks često su bahati, teško ih je zadovoljiti i smatraju da zaslužuju sve najbolje od života.

69

Muškarci koji uživaju u ovoj pozi imaju jak osjećaj za pravdu te vole zadovoljiti i biti zadovoljeni.

Na boku

Ova poza je dosta intimna jer omogućuje maksimalan kontakt kože, muškarci koji preferiraju ovu pozu često su vrlo osjećajne osobe koje vole svojim curama omogućiti sigurnost i uživaju u ulozi zaštitnika.

Misionarska poza

Ovakva poza odlična je za komunikaciju u vezi, ako se stalno odlučuje za nju onda je tradicionalan muškarac i zakleti monogamist,piše Index

Seksi igračke

On živi u mašti što je dobro ako i ti voliš istu vrstu uzbuđenja, ali ako ne može zamisliti akciju bez pomagala onda mu je možda seks bitniji od tebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh