Svaštara

Ovaj horoskopski znak najviše voli da se raspravlja: Sa njima nikada nećete izaći na kraj

Svaki zodijak ima svoju vrlinu i manu. Ne postoje horoskopski znakovi koji su savršeni, svako ima neke male bubice koje njihovi prijatelji moraju da trpe, ali zauzvrat imaju i pozitivne osobine.

Svađa - Magazin.ba

Postoji jedan zodijak koji je u svakoj situaciji spreman za raspravu. Ne radi se o vatrenom i glasnom znaku, Lavu, već o generalno stabilnom, ali često tvrdoglavom Biku.

Bik svoje mišljenje smatra opšte prihvaćenom činjenicom, i on zna najbolje šta njegovi najdraži treba da urade. Obično će vam dati savjet i ako ga ne pitate.

Zašto Bik voli da se svađa?
Prije svega Bikovima je jako teško da prihvate mišljenja i stavove koji se sudaraju sa njihovim. Ljudi rođeni u ovom znaku čim osjete da ih ubjeđujete u nešto oni odbijaju sve što kažete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh