Svaštara

Urnebesna reakcija psića osvojila internet: Šta si mi ovo dala

Janeiza, žena s Tajlanda, odlučila je jednog svog ljubimca “staviti na dijetu”.

Pas - Screenshot

Iako nije znala kako će malo stvorenje reagirati, izvadila je telefon i zabilježila kako njeno štene reagira na drastično manju porciju ručka manju od uobičajene.

Najblaže rečeno, maleni Pao nije bio sretan zbog toga.

Njegov pogled kada polako podiže glavu nakon prvobitnog šoka, a potom reakcija koja je uslijedila, sviju će nasmijati i svi će s njim suosjećati.

Žena je podijelila video na svom TikTok-u, a postao je toliko viralan, da, kako cijeni Bored Panda, influenceri vjerovatno već stvaraju spinoffe kako bi iskoristili njegov uspjeh.

Snimak na TikToku, postavljen prije 6 dana, ima nekoliko miliona pregleda.

“Nikada nisam vidio takav pogled”, “Ovaj komični trenutak nema cijenu”, “Jesu li našli tijelo”, šalili su se korisnici, prenosi “Radiosarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh