Svaštara

[FOTO] NEVJEROJATNO JE KOLIKO KOŠTA OVA RONALDOVA SMIJEŠNA PIDŽAMA: Sprdali su ga zbog nje, no brzo su promijenili mišljenje

Riječ je o odjeći koju potpisuje poznata modna kuća Louis Vuitton

Ne treba Cristiano Ronaldo igrati nogomet da bi bio jedna od najvećih sportskih zvijezda svijeta. Po posljednjim informacijama, dovoljno je da sjedne na svoju jahtu u pidžami.

Portugalac je na svoj Instagram postavio fotografiju na kojoj uživa u zalasku sunca u odjeći koju bi, bar na prvi pogled, mogao nositi neko puno, puno mlađi od njega.

View this post on Instagram

What a beautiful ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Naravno, dio njegovih kritičara na društvenim je mrežama odmah kritizirao taj njegov modni eksces, no ubrzo je u javnost procurila informacija koliko ta Ronaldova pidžama zapravo košta.

Riječ je o odjeći koju potpisuje poznata modna kuća Louis Vuitton, a košta dvije hiljade eura, odnosno oko 4000KM. Nije loše za nešto onako “za po kući”,kako prenosi Net.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh